UFC

Mike Perry dobio odličnog protivnika, ostaje na UFC 255 priredbi

Mike Perry
 Screenshot
UFC 255 program ipak će sadržavati nastup Mikea Perryja, a protivnik će mu biti Tim Means

Nakon što je Robbie Lawler zbog ozljede bio prisiljen otkazati borbu protiv Mikea Perryja, ugovorenu za UFC 255 priredbu, postalo je upitno hoće li se uopće i "Platinum" naći na programu UFC-ove PPV priredbe koja se održava 21. studenog. Nekoliko dana nije bilo vijesti o zamjenskom protivniku, no isti je ipak pronađen. Perryja će osim toga čekati i jednako atraktivna borba.

Kao zamjena za Lawlera uskočio je jedan uvijek atraktivni te izuzetno aktivni borac. Riječ je o 36-godišnjem Timu Meansu (30-12-1, 12-9 UFC), kojem će ovo biti treća borba u 2020. godini, a pokušat će nadograditi na pobjedu iz posljednje borbe. Nju je odradio u kolovozu te je tim putem savladao Laurena Staropolija. Means je čak 24 od svojih 30 pobjeda ostvario prekidom, a među borcima koje je savladao vrijedi istaknuti Thiaga Alvesa, Alexa Garciju i Dhiega Limu.

Perry u ovu borbu ulazi nakon pobjede koju je ostvario protiv Mickeya Galla, ujedno svog prvog nastupa otkako se odlučio odreći timova i trenera. S njim je u kutu prošli put bila samo djevojka Latory Gonzalez, a najavio je kako će tako biti i ovog puta, iako je ona već u poodmakloj trudnoći.

UFC 255 predvodi borba za titulu UFC-ove muha kategorije između Deivesona Figueireda i Alexa Pereza, dok će se u sunaslovnoj za titulu ženske muha kategorije boriti Valentina Shevcheko i Jennifer Maia.

Linker
24. travanj 2024 19:48