Ostalo

Milijunski ugovor za Paige! VanZant prešla iz MMA-a u jedan od najbrutalnijih borilačkih sportova!

Paige VanZant
 Instagram
Jedna od najpopularnijih borkinja svijeta brzo je pronašla novi posao

Nedugo nakon što je odradila svoju posljednju borbu po ugovoru s UFC-om, Paige VanZant skrasila se u boksu bez rukavica, odnosno u najvećoj organizaciji koja predstavlja taj sport - Bare Knuckle Fighting Championshipu.

VanZant se novim ugovorom pohvalila u srijedu preko društvenih mreža uz dodatak kako će "promijeniti igru" i da uskoro stižu nove vijesti o njenoj idućoj borbi.

Do nešto više detalja o novom poglavlju u životu popularne Paige stigao je ESPN-ov novinar Ariel Helwani koji je nakon razgovora s VanZant saznao da se radi o preko milijun dolara vrijednom ugovoru na četiri borbe.

"Imam osjećaj kako me još uvijek prati stigma da sam u MMA-u samo lijepo lice, a ovo je sjajan način da ljudima dokažem kako to uopće nije način na koji sebe gledam", izjavila je Paige razgovarajući s Helwanijem te dodala:

"Ovo nije korak unatrag, ovo je nova prilika i novi izazov u jednom novom sportu. Ovo je i sport u kojem ljudi najčešće dobivaju posjekotine, a stvari poput ožiljaka nisu nešto što me brine. Volim natjecanje i stvarno sam uzbuđena što ću se imati priliku dokazati u jednom toliko sjajnom sportu", zaključila je VanZant.

Bivša UFC-ova borkinja tvrdi kako još uvijek nije zatvorila vrata MMA-u, a otkrila je i da je na stolu imala čak pet-šest vrlo zanimljivih ponuda koje su uključivale i one od velikih MMA promocija poput Bellatora i ONE-a.

VanZant smo, podsjetimo, posljednji put u akciji gledali u srpnju kada ju je na UFC 251 priredbi porazila Amanda Ribas.

Linker
17. travanj 2024 22:28