Regija

Miočić želi borbu u Hrvatskoj: 'Volim tu zemlju i volim što sam Hrvat, ali vidjet ćemo što UFC kaže...'

Stipe Miočić
 Instagram
UFC-ov prvak progovorio je o ideji koja bi oduševila sve fanove s ovih prostora...

Zamislite samo kako bi izgledao dan u kojem Stipe Miočić svoju titulu prvaka brani pred hrvatskim navijačima i na hrvatskom tlu... Vjerojatno bi i najveći nogometni stadioni u Lijepoj Našoj bili premali za jedan takav spektakl, ulaznice bi planule u istoj sekundi, a o Stipi i UFC-u pričalo bi se na svakom koraku...

Pa može li se nešto takvo i realizirati? Ako ćemo biti realni, danas možda i teže no ikada, no ako se jednoga dana smiri ovaj kaos s koronavirusom... Nikad ne reci nikad.

Zašto smo se baš sad dotaknuli ove teme? Naime, upravo je to bilo jedno od pitanja na koje je aktualni UFC-ov teškaški prvak odgovorio tijekom druženja s fanovima koje su on i The Players' Tribune ovoga tjedna organizirali na Twitteru.

Dallas, TX, USA - 13/05/2017 - UFC 211 Stipe Miocic (detalhe vermelho nas luvas) vs. Junior
Jason Silva/AGIF via AFP
Stipe Miočić

Imaš li u planu odraditi borbu u Hrvatskoj jednom kada se svijet oporavi i vrati u normalu? - upitao je jedan navijač Stipu.

"Kada se situacija smiri, naravno da bih volio boriti se u Hrvatskoj. Bilo bi to sjajno. Volim zemlju, čudesna je. Volim sve o njoj, volim to što sam Hrvat i nadam se da će se to dogoditi. Definitivno bih to volio jednom kada ovoj pandemiji dođe kraj. Vidjet ćemo što UFC kaže i gdje žele da odradim idući meč. To bi bilo sjajno, a ako ništa drugo nadam se da ću se boriti u Clevelandu", odgovorio je Stipe.

Koja ti je najdraža uspomena iz posjeta Hrvatskoj? - zanimalo je jednog drugog fana.

"Prvi odlazak u Hrvatsku. Bio sam dva tjedna i bilo je sjajno. Proveo sam vrijeme s ocem, njegovom suprugom i bratom. Upijao sam svaki trenutak. Imao sam priliku sve vidjeti, vidjeti obitelj koju dotad nisam poznavao i to je bilo sjajno. Vidio sam odakle su mi mama i tata. Vidio sam odakle dolazim. Iskreno, bilo je sjajno. Volio bih da mogu sve ponoviti. Koliko je to samo bili zabavno putovanje... Družiti se s tatom koji mi je sve rekao. Učiti, dobiti bolje znanje o tome odakle je moja obitelj ili kako je došla u SAD. Već sam otprilike znao priču, ali bilo je jako lijepo", glasio je Miočićev odgovor.

Što mislite, hoće li se Stipe ikad boriti u Hrvatskoj?

Linker
05. svibanj 2024 18:36