Ostalo

Otkriveni detalji velikog finala Bellatorovog Grand Prixa

Douglas Lima i Rory MacDonald
 Screenshot (YouTube)
Od sada je poznata lokacija i datum priredbe na kojoj će Rory MacDonald i Douglas Lima odraditi finale Bellatorovog Grand Prixa u velter kategoriji. Predsjednik promocije Scott Coker je otkrio da će se to dogoditi 26. listopada u Mohegan Sunu u Connecticutu.

Pobjednik će uzeti prilično pozamašnu svotu novca, postat će Bellatorov pobjednik Grand Prixa, ali će zadržati ili osvojiti titulu prvaka s obzirom da je čitavo vrijeme ovog natjecanja MacDonaldov pojas bio na vagi.

Do samog finala MacDonald je najprije remizirao protiv Jona Fitcha, ali je radi takvog pravila prošao u sljedeću rundu natjecanja. Tamo ga je čekao talentirani Brazilac Neiman Gracie, no Kanađanin je preskočio i tu prepreku pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca.

Puno impresivnije je izgledao put bivšeg prvaka Douglasa Lime. On je u prvom kolu završio moćnog Andreya Koreshkova, da bi zatim u polufinalu nokautirao britansku zvijezdu Michaela Pagea.

Dvoboj u Mohegan Sunu će biti zapravo revanš za MacDonalda i Limu. Upravo protiv Brazilca je MacDonald u drugom nastupu za Bellator, na Bellatoru 192, osvojio pojas prvaka u velter kategoriji pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca. Bilo je to u siječnju 2018. godine.

Linker
18. travanj 2024 03:04