Ostalo

(VIDEO) ONE na krilima Vitora Belforta stiže u Rio de Janeiro!

Vitor Belfort
 Screenshot (YouTube)
Azijski borilački div ONE Championship bi prema svemu sudeći trebao uskoro održati svoju prvu priredbu u brazilskom Rio de Janeiru. Nakon što su nedavno najavili otvaranje dva ureda u SAD-u i "napad" na američko tržište, ovo je druga bačena rukavica u lice elitnom UFC-u u kratkom razdoblju s obzirom da je Brazil vrlo bitno tržište za promociju Dane Whitea.

A za proboj na brazilsko tržište planiraju iskoristi svoju novu akviziciju i UFC legendu Vitora Belforta. Upravo bi na ugledu "The Phenoma" i s njim na čelu popisa borbi trebali održati prvi event u Rio de Janeiru. Detalji se još uvijek ne znaju, no i sama najava da ONE stiže u Brazil je prilično velika vijest za svjetsku MMA scenu.

Belfort se, naime, ovih dana sastao s guvernerom pokrajine Rio de Janeiro Wilsonom Witzelom, a dvojac je ispred novinara najavio partnerstvo i dolazak ONE Championshipa.

"Velike vijesti. Guverner Rio de Janeira Wilson Witzel je najavio veliko partnerstvo s Vitorom Belforotom i ONE Championshipom kako bi doveli taj veliki event u Rio po prvi put. Velike vijesti su to za MMA u Brazilu! Čestitke svim ljudima koji su sudjelovali u ovom projektu!", napisao je poznati MMA novinar Bruno Massami na svom Twitteru objavivši video sa stastanka Witzela i Belforta.

42-godišnji Belfort je nedavno potpisao ugovor s ONE-om, a još uvijek čekamo njegov debi za azijsku promociju. U posljednjem meču na UFC-u 224 u svibnju prošle godine "The Phenom" je poražen nokautom od Lyota Machide. Nakon tog dvoboja je otišao iz promocije u kojoj je prvi meč odradio još 7. veljače 1997. Trenutačno ima 26 pobjeda i 14 poraza u profesionalnoj karijeri.

Linker
24. travanj 2024 23:38