UFC

Ngannou reagirao na Miočićevu izjavu o njihovom revanšu: 'Ti to mene izbjegavaš?!'

Francis Ngannou
 Duglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Francis Ngannou zanimljivo je reagirao na posljednju izjavu Stipe Miočića u vezi njihovog revanša

Već ranije danas pisali smo o tome kako je Stipe Miočić odlučio odgovoriti na neka pitanja fanova putem Instagrama. Jedno od njih ticalo se toga bi li se radije borio protiv Francisa Ngannoua ili Jona Jonesa, na što je Stipe odgovorio:

"Oko Francisa uopće nisam uzbuđen. Već sam ga izdominirao kroz 25 minuta i pokazao kako ga se može pobijediti. Želim novi izazov! Volio bih boksati."

Vodeći svjetski MMA mediji upravo su taj odgovor, među svim ostalim odgovorima na pitanja koja je dobio, odlučili stavili u prvi plan. Gotovo svima je to postala glavna vijest pa ne treba čuditi da se nedugo nakon toga javio i sam Ngannou.

"Je li to tvoj način na koji me pokušavaš izbjeći", napisao je "Predator" na Twitteru. Nije tim putem označio Miočića, no može se reći kako je bilo jasno na koga ili što je mislio.

Miočić je već ranije izjavio kako će se boriti protiv onoga koga mu UFC odredi te da nikad nije birao protivnike. Prema tome se Francis ne bi trebao bojati da će možda ostati bez borbe. Miočić je tim putem jednostavno iznio neke svoje želje. Francis će gotovo sigurno dobiti svoju priliku da u revanšu pokaže koliko je napredovao od njihovog prvog susreta do danas.

Linker
24. travanj 2024 00:35