UFC

Nije bio oduševljen: Curtis Blaydes odgovorio na prijedlog predsjednika UFC-a

Curtis Blaydes
 Screenshot (YouTube, UFC)
Plan je upalio, ali njegov nastup u glavnoj borbi UFC on ESPN 11 priredbe naišao je na kritike

Curtis Blaydes je u noći sa subote na nedjelju pobijedio Alexandera Volkova jednoglasnom sudačkom odlukom, a do pobjede je nakon 25 minuta borbe stigao ponajviše zahvaljujući hrvačkim tehnikama. Da se mnogi ne iznenade, 'Razor' se pobrinuo još kada je uoči eventa u lasvegaškom APEX kompleksu fanovima poručio da uopće ne trebaju gledati meč ako misle da ih čeka nekakva bitka na nogama.

No, unatoč Curtisovom upozorenju, neke kritike očito nisu izostale. Kako od strane fanova, tako i od predsjednika UFC-a Dane Whitea.

"Ne sviđa vam se ovo što činim? Onda mi je drago što sam vas naljutio. Gledajte, volim pobjeđivati, a najbolji dio kod ove pobjede je taj što sam upravo ovo predvidio. Da, nisam izgledao najbolje, ali sam OK i s jednom ovakvom pobjedom. Znam da ima puno fanova kojima se to nije svidjelo, ali i s time sam OK", izjavio je Blaydes na press konferenciji.

Curtis je u Las Vegasu upisao četvrtu pobjedu u nizu te vjeruje kako je konačno zaslužio priliku u borbi za naslov. U nekoj drugoj situaciji, Blaydes bi istu vjerojatno i dobio, ali trenutno je u teškoj kategoriji dogovoren treći susret prvaka Stipe Miočića i Daniela Cormiera (15. kolovoza), a pored toga, prvi u redu svoju novu priliku čeka i Francis Ngannou iza kojeg su četiri impresivne pobjede nokautima u prvoj rundi.

Da 'Predator' ima prednost ispred 'Razora', potvrdio je i predsjednik UFC-a.

"Kako da mu dam borbu za naslov prije Francisa? Ali da, smatrat ćemo da je on onda idući na redu. Ali s ovakvim nastupom i kondicijom? Na njegovom mjestu ja ne bih čekao već bih ostao aktivan", poručio je White Curtisu, a na odgovor nije dugo čekao.

"Da ostanem aktivan protiv koga? Borio sam se s Justinom Willisom, Shamilom Abdurakhimovom, Juniorom do Santosom i Volkovom - svi su bili rangirani ispod mene. Ne. Ne znam. Ovo vjerojatno nije najbolji trenutak da odgovorim na ta pitanja, pa ću tu stati", uzvratio je Blaydes.

Što bi po vama trebao napraviti teškaš iz Elevation Fight Teama?

Linker
11. travanj 2024 16:12