UFC

Odgođena borba Usmana i Burnsa, UFC je odmah kontaktirao Miočića!?

Stipe Miočić
 Jason Silva/AGIF via AFP
Veliki event u problemima, Dana White i društvo svim silama pokušavaju pronaći rješenje

Kamaru Usman svoju titulu ipak neće braniti 12. prosinca na UFC-u 256. Informacija je to do koje je preko svojih izvora stigao ESPN-ov novinar Ariel Helwani.

Usman je, podsjetimo, sredinom 12. mjeseca svoj pojas u velteru trebao braniti protiv Gilberta Burnsa, ali prvak za taj datum neće biti spreman.

Screenshot (YouTube, UFC)
Kamaru Usman i Gilbert Burns

"Treba mu više vremena za oporavak od ozljeda koje u ovim trenucima nisu otkrivene javnosti. UFC je već istražio mogućnost da nova glavna borba večeri postanu Stipe Miočić i Francis Ngannou, ali to je izgleda dosta nategnut pokušaj - rekli su izvori", stajalo je u tekstu ESPN-a.

Navodno je UFC razmatrao i opciju koja bi uključivala Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona, ali i to je borba daleko od dogovorene.

Ovo je već drugi put da je dvoboj Usmana i Burnsa odgođen za neku drugu priliku. Prvi put se to dogodilo pred UFC 251 priredbu kada je Brazilac bio pozitivan na COVID-19. Tada je, podsjetimo, kao zamjena uskočio Masvidal, a Usman je u njihovom meču jednoglasnom odlukom sudaca obranio svoju titulu.

Spomenimo i da se kao novi termin za meč Usmana i Burnsa spominju datumi u siječnju i veljači.

Screenshot (YouTube, UFC)
Stipe Miočić i Francis Ngannou

Linker
19. travanj 2024 08:19