Ostalo

American Top Team nakon 19 godina izgubio jednog od najpoznatijih članova

Din Thomas i Tyron Woodley
 Instagram
Nakon 19 godina American Top Team ostao je bez Dina Thomasa, umirovljenog borca i danas jednog od najpoznatijih MMA trenera.

Din Thomas razišao se sa slavnim timom u prijateljskim odnosima, barem je takvu priču ispričao u razgovoru s MMA Fightingom.

"Osjetio sam da je vrijeme za promjenu. Bio sam s njima 19 godina. Ako je Tom Brady napustio Patriotse nakon 20, onda mogu i ja ATT nakon 19. Postoji puno boraca s kojima želim raditi, a dosad nisam mogao. Želim imati više slobode kako bih radio s različitim ljudima bez nekakvih ograničenja. Bila je to teška odluka jer volim ATT. Uvijek su bili moja obitelj. No, jednostavno postajem stariji i ne želim više raditi pod takvim formatom. Ne radi se o nekakvim lošim uvjetima, već jednostavno želim više slobode", objasnio je svoju odluku Thomas.

MMA Fighting uspio je doći do i do izjave Dana Lamberta, vlasnika ATT-a.

"Bio je sjajan timski kolega i sjajan trener. Siguran sam da će biti uspješan bez obzira na to koji put izabere", komentirao je Lambert.

Spomenimo i kako je najpoznatiji Thomasov učenik bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley, a prema najavama američkih medija njegovom bi se rosteru u narednim mjesecima moglo naći još nekoliko zanimljivih imena.

Linker
15. travanj 2024 13:48