Ostalo

Bellator 234: Vassell završio Kharitonova, pobjede oca i sina Gozali te supruga Paige VanZant

Linton Vassell, Paige VanZant i Austin Vanderford
 Instagram
U Tel Avivu je jučer održana 234. Bellatorova priredba u čijoj je glavnoj borbi Linton Vassell savladao Sergeija Kharitonova. Pobjede su upisali otac i sin Gozali, Haim i Aviv, suprug Paige VanZant, Austin Vanderford te Robson Gracie Jr., sin Robsona Gracieja.

Bellator je u Tel Avivu održao priredbu u četvrtak navečer po lokalnom vremenu i samim time su napravili jednu vrlo zanimljivu situaciju. Naime, "tape delay" je bio očekivan, kao u svim Bellatorovim posjetima Europi, no ovog puta će priredbu emitirati dan i pol kasnije, odnosno u noći između petka i subote. Iz tog razloga trenutno nije moguće pronaći ništa o priredbi na najvećim američkim portalima, no portal Tapology prenio je rezultate, a nešto se može pronaći i na Instagramu. Primjerice na profilu Paige VanZant, koja je čestitala svom suprugu Austinu Vanderfordu na novoj pobjedi.

Što se tiče glavne borbe, Linton Vassell prekinuo je svoj niz od tri poraza tako što je savladao Sergeija Kharitonova prekidom u drugoj rundi. Radilo se o ground n' pound udarcima nakon kojih je sudac prekinuo borbu. U sunaslovnoj borbi sastali su se Sidney Outlaw i Roger Huerta, a Outlaw je slavio sudačkom odlukom nakon tri runde.

Ono domaćoj publici najzanimljivije predstavljali su nastupi oca i sina na istoj priredbi. Riječ je o 46-godišnjem Haimu Gozaliju i njegovom sinu, 18-godišnjem Avivu. Obojica su upisali pobjede. Aviv je došao do omjera 4-0 pobjedom nad Zakom Fatullazadeom, dok je Haim savladao Artura Pronina čime je svoj omjer doveo na 12-6. Obojica su slavili prekidom u prvoj rundi.

Gore spomenuti Austin Vanderford, suprug Paige VanZant, došao je do svoje treće pobjede u Bellatoru, čime je svoj omjer doveo na sjajnih 9-0. On je bio bolji od Grachika Bozinyana, a pobjedu u svom trećem profesionalnom nastupu upisao je Robson Gracie Jr. Član legendarne obitelji bio je bolji od Ameera Bashira.

Sve rezultate možete pogledati na Tapologyju, dok bismo više informacija o priredbi trebali imati nakon što se ista emitira u Americi.

Linker
20. travanj 2024 12:08