Ostalo

Bellator dodijelio Michaelu Pageu novog protivnika

Michael Page
Nakon što je u svibnju doživio svoj prvi poraz u karijeri, Michael "Venom" Page spreman je za povratak u Bellatorov kavez. A taj povratak vjerojatno znači i povratak tipu protivnika s kakvima se susretao prije ulaska u turnir. Naime, Bellator ga je upario protiv široj publici slabo poznatog Richarda Kielya.

Michael Page bio je 11. svibnja brutalno nokautiran od strane Douglasa Lime, čime je njegov nastup na Bellatorovom turniru velter kategorije neslavno završio. No, samo sudjelovanje u njemu, kao i eliminacija Paula Daleya, bili su velika stvar i apsolutni korak naprijed za ovog atraktivnog britanskog borca. No, čini se kako ga Bellator sada kratko želi staviti na put oporavka ili barem tako izgleda novi "matchmaking".

Nova borba Michaela Page dogovorena je za 27. rujna i priredbu koju će Bellator održati u Dublinu. Tamo će nastupiti u sunaslovnoj borbi priredbe, a protivnik mu je Richard Kiely. Riječ je o MMA publici slabo poznatom borcu, što je treba čuditi budući da je u slobodnoj borbi nastupio tek četiri puta, uz tri pobjede i jedan poraz. Dolazi iz SBG dvorane, a u Bellatoru je debitirao na prošlom dublinskom eventu. Tamo je savladao Michael Buckera, nakon čega je odlučio prozvati Pagea. Ovaj je na prozivku odgovorio i Bellator je tako iskoristio priliku da ih upari. Iako, mnogi će u startu reći kako je ovo još jedan "mismatch", no to je Pageovoj Bellator karijeri već gotovo postalo pravilo.

Kiely je inače kickboksač koji je ostvario neke dobre rezultate u svojoj primarnoj vještini. Ipak, fanovi su očekivali kako će se Page nastaviti boriti protiv poznatijih imena i sigurno će biti razočarani ovakvih izborom. Za nadati se kako je ovo samo privremeni put, da bi se Page lakše vratio nakon teško poraza i da ćemo ga u bližoj budućnosti ipak gledati u velikim borbama kakve Bellator može ponuditi. A tko zna, možda nas Kiely uspije sve iznenaditi.

Linker
20. travanj 2024 02:04