Ostalo

Bellator i PFL nisu zainteresirani za Andersona Silvu: 'Vrijeme je za mirovinu...'

Anderson Silva
 screenshot
Čelnici dvije ugledne borilačke promocije poslali su jasnu poruku nekoć najboljem MMA borcu svijeta

Andersona Silvu više nećemo gledati u UFC-u, ali izgleda će legendarni Brazilac prije konačne odluke o prekidu karijere odraditi još koji meč.

A gdje? E to je pitanje na koje trenutno nemamo odgovor, ali čini se kako ni Bellator ni PFL nisu zainteresirani za usluge nekoć najdominantnijeg UFC-ovog prvaka.

"Iznimno poštujem Andersona Silvu. Jedan je od meni najdražih boraca i jedan je od najvećih svih vremena, ali ja sam sretan s izgledom našeg rostera, kao i smjerom u kojem se Bellator kreće", glasio je odgovor Scotta Cokera kada mu je Ariel Helwani postavio pitanje o Silvi.

Nakon što je UFC raskinuo suradnju s 45-godišnjim Brazilcem, ista je tema bačena i pred PFL-ovog predsjednika Raya Sefa, a čini se kako ni on ne vidi Silvu u svojoj promociji.

"On je tolika legenda ovoga sporta, ali nema li već oko 46 godina? Tip je nevjerojatan talent i bio je veliki prvak. Definitivno će ući u povijesti kao jedan od najboljih koji su se ovime bavili. Stvarno imam puno poštovanja prema njemu, ali mislim da je vrijeme za mirovinu. Ponavljam, legenda je i jedan je od najbolji ikada, a kao takvog bih ga htio i zapamtiti", izjavio je Sefo u razgovoru za Fight Sports.

Linker
19. travanj 2024 16:28