Ostalo

Bellator poprilično zagrijan za dovođenje Paige VanZant

Paige VanZant
 Instagram
Bellator je službeno istaknuo ambicije na svoj borilački roster dovesti Paige VanZant

Nakon što je doživjela poraz u posljednjoj borbi na svom UFC ugovoru, Paige VanZant trebala bi krenuti u potragu za novim angažmanom. To naravno ne znači da je ostanak u UFC-u isključen, no već ranije je najavila kako je spremna poslušati sve zainteresirane strane i prihvatiti ponudu koja će sadržavati za nju najbolje uvjete. Njena popularnost svakako je nešto što privlači promocije željne novih fanova pa tako ne treba čuditi što se među zainteresiranima nalazi i Bellator.

Predsjednik druge najveće američke promocije, Scott Coker, nikad nije sakrivao želju za pojačavanjem svojih rostera. Osim toga, onaj ženske muha kategorije u posljednje je vrijeme skočio možda čak u prvi plan, kad su u pitanju nova uzbudljiva imena. Tako ne treba čuditi što postoji ambicija da VanZant, koju na Instagramu prati 2.6 milijuna ljudi, postane jedna od njih.

"Mogu vam reći da još nismo razgovarali o poslu. Mi imamo odnos s njom, njenim suprugom i menadžmentom, tako da ćemo definitivno stupiti u kontakt kad se sve slegne. Ona se vratila, no još uvijek odmara od puta. Iz onoga što znam, nisu tamo imali baš zabavno provedeno vrijeme. Ako pitate želimo li biti s njom u poslu, mogu vam samo reći da ćemo definitivno razgovarati. Dat ćemo sve od sebe da što prije stupimo u ozbiljne pregovore", rekao je Coker u razgovoru za MMA Fighting.

Paige jako dobro zna što Bellator može ponuditi, budući da je njen suprug Austin Vanderford član te promocije te je sve bliže ozbiljnijim ispitima u bližoj budućnosti. Ako bi Paige potpisala ugovor, došla bi u kvalitetnu diviziju čija prvakinja je Ilima Lei MacFarlane, a na rosteru muha kategorije nalaze se još borkinje poput Valerie Letourneau, Liz Carmouche, Alejandre Lare, Denise Kielholtz, Bec Rawlings i Keri Melendez. U pitanju je divizija unutar koje je itekako moguće pronaći zanimljive borbe za najpopularniju borkinju svijeta.

VanZant je članica UFC-a bila od 2014. godine. Iz devet ulazaka u Octagon izašla je s pet pobjeda i četiri poraza.

Linker
20. travanj 2024 09:43