Ostalo

Bivši UFC-ov borac uhićen za volanom dok čeka suđenje za nesreću u kojoj su poginule dvije osobe

Desmond Green
 Screenshot
Bivši UFC-ov i FFC-ov borac Desmond Green ponovno je uhićen na Floridi, gdje ga već čeka nekoliko postupaka zbog raznih kaznenih djela, od posjedovanja droge i vožnje pod utjecajem do prometne nesreće u kojoj su poginule dvije žene.

Green je uhićen prošlog tjedna jer je prekršio uvjete puštanja na slobodu u postupku zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnim posljedicama iz 2018. godine.

Podsjetimo, Green je tada izgubio nadzor nad svojim vozilom, zabio se u prikolicu koja je bila ispred njega, što je u konačnici izazvalo lančani sudar u kojem je sudjelovalo još nekoliko vozila. Život su pritom izgubile 67-godišnja Emelina Morfa i 76-godišnja Emma Suarez Hernandez. Još dva motorista su ozbiljno ozlijeđena, dok je Green zadobio tek lakše ozljede. Prilikom pretresa vozila kod Greena je pronađena mrvilica za cannabis, ali i vrećica s kokainom. Green je u tom trenutku u svom tijelu imao i alkohol i narkotike, a vozio je bez važeće vozačke dozvole.

Sada je opet uhićen zbog vožnje bez vozačke dozvole, nakon što je ubilježio i nekoliko prolazaka kroz crveno, te je odveden natrag u pritvor.

Uz sve pravne probleme, Green je ostao aktivan u MMA-u. Prošle godine upisao je dvije pobjede u UFC-u, u ožujku protiv Rossa Pearsona i u svibnju protiv Charlesa Jourdaina. Nedavno je otkriveno da je potpisao za Absolute Championship Akhmat (ACA) za koji tek treba debitirati. U prosincu je zatražio dopuštenje da otputuje u Kissimmee na bare-knuckle meč koji mu je trebao donijeti 10 tisuća dolara zarade i još 5000 za nokaut. Tražio je i da mu se ukloni GPS i detektor alkohola kako bi mogao normalno trenirati, a iako je sucu predočio ugovor s promocijom legendarnog Kena Shamrocka, sudac je odbio oba zahtjeva.

Linker
26. travanj 2024 19:03