Ostalo

BKFC 9: Knight nokautirao Lobova i u revanšu osvetio poraz!

 Screenshot (Twitter)
Jason Knight slavio je u revanšu bivših UFC-ovih boraca i u boksu bez rukavica zaustavio Artema Lobova.

Nakon što je u travnju u njihovom prvom susretu izgubio odlukom sudaca Knight sinoć u Mississippiju nije ništa prepuštao slučaju te je u petoj rundi nokautirao Lobova.

Kraj je stigao nakon što je 27-godišnji Amerikanac preciznom i oštrom ljevicom pogodio Lobova i čini se ozlijedio njegovo oko. Artem je ubrzo završio na koljenima, a sudac nakon kratkog pregleda zaključio da nastavak borbe nema smisla.

Knight je u prve dvije runde kontrama i direktima držao Lobova na distanci, dok je 'The Russian Hammer' svoju priliku tražio preko udaraca u tijelo. Artem je završio u nokdaunu u drugoj rundi, no vratio se i to u nešto boljem izdanju u trećoj i četvrtoj, ali Knight je uglavnom bio taj koji je radio više štete.

Nakon glavne borbe Bare Knuckle Fighting Championship 9 priredbe se odmah počelo pričati o trećem susretu...

"Naravno, ako on to želi. Volim tog tipa. On je bio pun poštovanja prema meni, baš kao i ja prema njemu. Navijat ću za njega svaki put kad se ne bude borio protiv mene", izjavio je Knight nakon borbe.

Lobov se nije odmah htio obvezati na novi meč s Knightom, poraz ga je očito jako pogodio.

"Ovaj poraz boli dvostruko više jer je stigao prekidom. No, što je tu je, to se ne može promijeniti i treba prihvatiti situaciju kakva je i nastaviti dalje", poručio je utučeni Lobov.

Spomenimo i da je Joey Beltran postao novi BKFC prvak u teškoj kategoriji nakon što je jednoglasnom odlukom svih pet sudaca svladao Chasea Shermana.

Linker
20. travanj 2024 06:28