Ostalo

BKFC će iskoristiti priliku: Paige VanZant saznala kad debitira u boksu bez rukavica!

Paige VanZant
 Instagram
"Svi sportski mediji će biti tamo i mislim da ćemo tih dana privući njihovu pozornost"

Nakon što je u kolovozu potpisala za Bare Knuckle Fighting Championship, bivša UFC zvijezda Paige VanZant konačno je saznala datum svog debija u boksu bez rukavica.

Nove informacije je, prema pisanju MMA Fightinga, potvrdio predsjednik BKFC-a David Feldman.

"Bit će to petak prije Super Bowla. Bit će to sjajan event za nas i održat će se baš tamo negdje oko Super Bowla. Odradit ćemo ga u petak, 5. veljače, a tada će svoj debi imati i Paige VanZant", otkrio je Feldman.

Super Bowl LV trebao bi se održati 7. veljače 2021. godine na Raymond James Stadionu u Tampi, a, kako stvari stoje, plan BKFC-a je da iskoriste velik broj predstavnika medija koji će se u to vrijeme na Floridi nalaziti zbog najvećeg sportskog dana u SAD-u.

"Svi sportski mediji iz svih dijelova svijeta će biti tamo i mislim da ćemo tih dana privući njihovu pozornost. Bit će to sjajan vikend za nas i sjajan debi za Paige. Ona će biti u jednoj od dvije najistaknutije borbe naše priredbe. Znači, ili u glavnoj ili u sunaslovnoj. Još uvijek nismo odlučili i dosta toga ovisi o tome tko će prihvatiti koju borbu, a više informacija imat ćemo u sljedeća dva ili tri tjedna. No, ona mora biti pri vrhu ili na vrhu 'carda' jer će biti na naslovnicama svih borilačkih medija", dodao je Feldman.

Ime borkinje s kojom će se VanZant obračunati na startu novog poglavlja u svojoj karijeri još nije poznato, ali BKFC će učiniti sve što može da na najbolji mogući način promovira njen meč.

"Napravit ćemo posebnu seriju o njoj. Zvat će se Paige VanZant: Ungloved. Bit će tu kadrova iza kulisa koji će prikazivati kako se priprema za ovu borbu, zavirit ćemo u njen privatni život i sve ono što se događa pred početak ovog putovanja, odnosno pred prvu borbu s Bare Knuckle Fighting Championshipom", zaključio je Feldman.

Linker
19. travanj 2024 04:16