Ostalo

Brat najveće UFC-ove ženske nade potpisao za Bellator!

Maycee i Wyatt Barber
 Screenshot (YouTube)
Wyatt Barber, mlađi brat UFC-ove zvjezdice Maycee, je novi član Bellatora. Prema pisanju ESPN-a, ovaj 18-godišnji mladić će karijeru nastaviti u promociji Scotta Cokera, gdje bi trebao i odraditi profesionalni debi. Nastupat će u perolakoj kategoriji do 66 kilograma.

Naime, Wyatt Barber i dalje nema niti jedan profi MMA meč. Prošle je godine na LFA 70 priredbi u lipnju mjesecu, krenuo najprije u amaterske vode pobijedivši tada Juliana Valenciju tehničkim nokautom. To mu je do sada jedini nastup, no unatoč neiskustvu, Bellator mu je ponudio ugovor vjerojatno u strahu da ga kasnije "ne zgrabi" netko drugi.

Wyatt trenira u istoj dvorani kao i njegova sestra Maycee - u poznatom "RoufusSport MMA" akademiji, gdje se mogu vidjeti i zvijezde poput Anthonyja Pettisa ili Paula Feldera.

Sestra Maycee slovi kao najveći ženski MMA talent u čitavom UFC-ovom rosteru. No, nedavno je poražena od veteranke Roxanne Modaferri na priredbi u Las Vegasu, što je njezine planove da će postati najmlađa UFC-ova prvakinja u povijesti učinilo nešto zahtjevnijim zadatkom. Naime, prilikom dvoboja Barber se ozlijedila što će je izvan Octagona držati gotovo sigurno do kraja 2020. godine.

Za sada se ne zna kada bi Wyatt trebao debitirati u promociji Scotta Cokera.

Linker
19. travanj 2024 02:19