Ostalo

Cage Warriors ne odustaje od priredbe u Londonu: 'Vlada će morati intervenirati i zaustaviti nas!'

Darko Banović - Cage Warriors
 Službeni plakat
Britanska MMA promocija Cage Warriors je najavila održavanje svoje 113. priredbe, koja je na rasporedu idućeg petka u Londonu. Predsjednik Graham Boylan je na Twitteru napisao "kako sve ide prema planu, osim ako Vlada ne izda zabranu okupljanja radi korona virusa".

"Od danas Cage Warriors ide dalje sa 113. eventom u Londonu. Emitirat ćemo priredbu globalno, u 150 milijuna domova diljem svijeta. Borci su potvrdili da žele nastupiti, naporno su trenirali i ne želimo ih razočarati. Vlada će morati intervenirati i zaustaviti nas!", stoji u Twitter poruci prvog čovjeka ove organizacije.

Doduše, u jednoj od idućih objava Boylan je dodao da bi se priredba mogla održati "iza zatvorenih vrata", odnosno bez publike, kao što je to bio slučaj sinoć u Brasiliji (UFC).

"U ovom trenutku Cage Warriors 113 nema nikakvih ograničenja. Ukoliko Vlada uskoči s nekom zabranom koja je obavezna, tada će se priredba održati iza zatvorenih vrata. Ako Vlada ne izda takve zabrane, priredba će se održati prema plani. Borci i produkcija su već obaviješteni o tome i oni će se pojaviti", napisao je i nešto kasnije dodao:

"Mogli bi održati priredbu ispred zatvorenih vrata, ali to će vrijeme pokazati. Najvjerojatnije bi mogli. Pitali ste o nekim novostima i to je najnovija informacija."

Na Cage Warriors 113 priredbi ćemo gledati čak tri meča za titulu, a Sarajlija s bečkom adresom i bivši FFC borac Darko Banović će predvoditi čitav event. On bi trebao urkstiti šake s Morganom Charriereom u dvoboju za privremeni naslov u perolakoj kategoriji.

Linker
19. travanj 2024 06:07