Ostalo

Cormier potvrdio da pregovara s WWE-jem: 'Žele me, a ja ne mogu biti sretniji...'

Daniel Cormier
I dalje nema službene potvrde tko će biti idući protivnik UFC prvaku u teškoj kategoriji Stipi Miočiću u prvoj obrani pojasa nakon što je ponovno postao UFC šampion. Cormier želi i treći meč za što je spreman izaći iz borilačke mirovine, no američki Hrvat za sada taktizira što je natjeralo DC-ja očito da razmisli i o drugim opcijama.

Jedna od njih je i prelazak u pro-hrvačku organizaciju WWE, gdje je svoj dom nedavno pronašao Cormierov klupski kolega i veliki prijatelj Cain Velasquez. Dapače bivši UFC prvak se na velikoj WWE PPV priredbi "Crown Jewel" sučelio s još jednim bivšim UFC prvakom Brockom Lesnarom, a za sve što je do sada napravio u WWE ringu je dobio poprilične pohvale. Cormier je u razgovoru za kanal FS1 potvrdio svoj interes da krene istim putem, ali i otkrio već održane razgovore s kečerskim divom.

"Već sam razgovarao s WWE-jem u više navrata, oni žele raditi sa mnom. Gotovo sam i sam stigao na press konferenciju za meč Brock vs. Cain, trebao sam čak imati i malu ulogu. Nažalost, nisam imao vremena u rasporedu", otkriva DC i dodaje:

"Dobio sam i ponudu da radim na nekom od idućih evenata i to u WWE 'backstageu'. To nije moglo funkcionirati jer imam ugovor s UFC-om, odnosno ESPN-om za komentiranje. Ali konstantno pokušavamo nešto napraviti zajedno, a oni me žele kao dio tima. Kako sam ja veliki fan WWE-ja, ništa me ne bi učinilo sretnijim nego da se to dogodi. Već sada imam neke odlične prilike. I zato sam zadovoljan. Već sada sam dogovorio još neke gaže koje će me zapošljavati dugo vremena nakon UFC karijere."

Ova izjava je vjerojatno i svojevrsni pritisak na čelnike UFC-a kako bi požurili s eventualnim dogovorom trećeg meča protiv Stipe Miočića. Cormier sada jasno daje do znanja da ima i druge, vrlo unosne opcije, pa mu "rubber" meč protiv Stipe nije jedini izbor.

S obzirom da se Velasquez prilično dobro snašao u novom domu, ali i na pozitivno iskustvo bivše UFC prvakinje Ronde Rousey s pro-hrvačkom organizacijom, jasno je da nam stiže i nova era u WWE-ju. U budućnosti možemo očekivati puno više UFC zvijezda u WWE ringu, nego što je to bio slučaj do sada.

Linker
24. travanj 2024 20:37