Ostalo

Cyborg se izlanula da stiže u Bellator: 'Jedva čekam da nova epizoda krene...'

Scott Coker i Cris Cyborg
 Screenshot
Dok su trajale nesuglasice između UFC-a i Cris Cyborg, čelnik Bellatora Scott Coker je samo čekao svoju priliku da ugrabi vjerojatno najveću svjetsku žensku MMA zvijezdu. Iako informacija da bivša UFC prvakinja prelazi u Bellator nije službena, iz njezinih riječi u jednom intervjuu se može zaključiti upravo tako.

Donedavna UFC borkinja se zapravo nehotično izlanula govoreći o sljedećoj fazi svoje karijere i tumačeći kako je prelazak iz jedne organizacije u drugu prirodan čin koji je već nekoliko puta u prošlosti prolazila. Tijekom te izjave Cyborg je nehotično ubacila Bellator, da bi se zatim vrlo brzo sama ispravila dodatkom - "ne još", smijući se pritom.

"Do sada u karijeri sam prošla kroz mnoge krugove. A taj krug uvijek ima svoj oblik, on ima svoj početak, sredinu i kraj. Invicta je imala svoj kraj, a Bellator... Ne, ne, ne još Bellator (smijeh). UFC je imao svoj početak, sredinu i kraj. Strikeforce...", objašnjava Cyborg te zaključuje:

"U ovom trenutku započinjem novi krug. Sretna sam, anksizozna, želim da nova epizoda krene. Dobro je krenuti s novim projektima i ja im se veselim."

Cyborg je, podsjećamo, dobila otkaz u elitnoj promociji nakon što je nezin tim montirao jedan video i lažno prikazao predsjednika promocije Danu Whitea i neke njegove izjave iz međusobnog razgovora. No, to je bila samo kulminacija lošeg odnosa koji Brazilka već godinama gaji sa svojim bivšim poslodavcima. Stvari su kulminirale nakon poraza od Amande Nunes i opetovanih izjava Dane Whitea da odbija revanš. Na koncu je u posljednjem meču u Octagonu svladala mladu nadu Feliciju Spencer. Trenutačno u profesionalnoj karijeri ima 21-2, a UFC epizodu je završila sa 6-1.

Očito su pregovori sa Scottom Cokerom, predsjednikom Bellatora, u tijeku ili su već završeni te se samo čeka objava velike vijesti. Dolazak Cyborg u Bellator je bez sumnje uz "krađu" MacDonalda, Mousasija i Badera najbolji potez konkurentske organizacije do sada.

Linker
27. travanj 2024 02:18