Ostalo

Douglas Lima: MVP je ubojica, ali još nije zaslužio borbu za pojas

Douglas Lima i Michael Page
 Screenshot/Youtube
Douglas Lima tvrdi da Michael "Venom" Page ne zaslužuje novu borbu za pojas usprkos pobjedama koje je ostvario nakon poraza od aktualnog prvaka.

Aktualni Bellatorov prvak u velteru Douglas Lima ostao je bez velikog rivala Roryja MacDonalda, odlaskom bivšeg UFC-ovca u PFS, protiv kojeg je želio trilogiju. No, to ne znači da je sada spreman boriti se protiv bilo kojeg potencijalnog izazivača. Lima još ne želi pružiti šansu za revanš Michaelu Venomu Pageu, Bellatorovoj zvijezdi koja, tvrdi Lima, niže pobjede i atraktivne nokaute protiv slabijih potivnika.

Lima (32-7 MMA, 14-3 BMMA) je Pageu (16-1 MMA, 12-1 BMMA) nanio prvi poraz u karijeri brutalnim nokautom prošlog svibnja. MVP se nadao novoj prilici za napad na pojas nakon pobjede protiv Giovannija Melilla prošlog mjeseca. Nakon što ga je "Venom" izazvao, Lima mu je poručio da skupi još nekoliko pobjeda prije revanša, ali ovaj put protiv rangiranih boraca. Page je dobio novu priliku za dokazivanje već 28. prosinca protiv Shinsha Anzaija na Bellatoru 237, ali ni to nije ime koje impresionira prvaka.

"MVP mora ostvariti pobjede protiv rangiranih protivnika. I fanovi to isto govore. Tip je ubojica, stvarno je dobar, ali to nije ono što donosi titule", kaže Lima, koji je i sam prošao krvav put do vrha.

"Morao sam proći cijele turnire protiv top boraca u mojoj diviziji kako bih vratio pojas. To mora i on proživjeti. Ali, kad god bude spreman i obavi posao, čekat ću ga", poručio je Lima.

"Ne može tražiti borbu za pojas nakon pobjede protiv tipa koji ima skor 3-1, ne nakon takve borbe. Za titulu moraš pokazati puno više. Ali pobjeđuje, ostvaruje nokaute, dobro za njega. Ali za borbu za pojas mora pobjeđivati bolje rangirane protivnike", kaže prvak i dodaje da mu neće biti drago ako Bellator pruži Pageu novu priliku odmah nakon sljedećeg meča.

"Tako je, kako je. Čvrst je, radi svoju stvar i kada dođe pravo vrijeme, sigurno ćemo to učiniti", najavio je Lima.

Linker
20. travanj 2024 07:30