Ostalo

Fedor odgodio mirovinu: Potpisao novi ugovor s Bellatorom, a možda će se boriti i dulje

 Screenshot (YouTube)
Za one koji su tužni jer je meč protiv Quintona "Rampagea" Jacksona možda mogao biti posljednji u njegovoj karijeri, ovo su zasigurno odlične vijesti! Fedor Emelianenko je potpisao novi ugovor s Bellatorom i dalje će se boriti.

Legendarni Rus je u razgovoru za japanske medije potvrdio da je odgodio mirovinu na neodređeno dug period. Naime, ne isključuje niti nastavak karijere nakon isteka novog ugovora s Bellatorom, koji traje iduća tri meča.

"Razgovarali smo o tome, to je plan, ali vidjet ćemo kako ću se ja osjećati", odgovorio je Fedor na pitanje o mirovini te je dodao:

"Trenutačno je plan točno onaj koji je Scott otkrio. Odradit ću tri borbe koje su dio te turneje koja označava kraj, ali kada ta turneja završi, vidjet ćemo kako ću se osjećati. I onda ću odlučiti što dalje."

Coker je, naime, medijima otkrio da je s Rusom potpisao novi, a ujedno i posljednji, ugovor u karijeri. Predsjednik Bellatora tvrdi da bi se legendarni borac trebao umiroviti na kraju svojevrsne oproštajne turneje. Fedor ga sada na neki način djelomično demantira jer tvrdi da će sam odlučiti kada će u mirovinu.

Emelianenko trenutačno ima 43 godine, a profesionalac je još od 2000. Profesionalni "score" mu se zaustavio na 38 pobjeda i 6 poraza. U zadnjem nastupu je izgubio u finalu Bellatorovog Grand Prixa teške kategorije od prvaka Ryana Badera. Već tada je najavio da bi idući njegov meč mogao biti i posljednji, no to očito neće biti slučaj na veselje njegovih mnogobrojnih fanova. Za dva dana ga u legendarnoj Saitama Super Areni očekuje obračun protiv Quiontona "Rampage" Jacksona.

Linker
24. travanj 2024 06:50