Ostalo

Forbes otkrio podatke o zaradi: Joe Rogan uvjerljivo je najplaćeniji podcaster današnjice!

 Screenshot (YouTube)
Ako vas je ikad zanimalo koliko otprilike zarađuje Joe Rogan od svog popularnog podcasta, Forbes je za vas riješio i taj misterij.

Prema Forbesu, Rogan je bio najplaćeniji podcaster u 2019. te je u toj godini od ovog hobija/ posla u džep pospremio čak 30 milijuna američkih dolara!

Popularni UFC-ov komentator predvodi Forbesovu listu i to s dvostrukom većom zaradom od Karen Kilgariff i Georgije Hardstark kojima je njihov 'My Favorite Murder' podcast donio 15 milijuna dolara.

Treći je Dave Ramsey i njegov 'The Dave Ramsey Show' (10 milijuna), popis se nastavlja preko Daxa Sheparda koji je od 'Armchair Experta' u 2019. zaradio devet milijuna, a TOP 5 zatvara Bill Simmons sa sedam milijuna ('The Bill Simmons Podcast').

Rogan je svoj 'The Joe Rogan Experience' podcast pokrenuo 2009. godine. Apple tvrdi da se radi o najpopularnijem podcastu na svijetu koji prema njihovim podacima ima oko 190 milijuna preuzimanja po mjesecu.

Službeni YouTube kanal ovog podcasta broji čak 7,39 milijuna pretplatnika (Powerful JRE), a tome možemo dodati i 3,7 milijuna koliko ih prati JRE Clips.

Linker
24. travanj 2024 16:10