Ostalo

(FOTO) Bujni supermodel Kate Upton dobila prvu oznaku na svom BJJ pojasu

Kate Upton
 Ilustracija - Instagram
Svjetski supermodel Kate Upton je nakon nekoliko mjeseci treniranja brazilske jiu-jitse zaslužila prvu oznaku na svom i dalje bijelom pojasu. Ona joj je uručena u Houston's Elite MMA klubu od strane crnog pojasa i njezinog trenera Josha Laniera.

Da je Upton preskočila prvu stepenicu u BJJ znanju, mogli smo saznati na njezinom Instagram profilu, ali i na profilu borilačkog kluba iz Houstona na kojem hvale njezin napredak i predan rad.

Lanier je napisao na svom Instagram profilu da je poznata manekenka jedna od najvećih radnica u dvorani.

"Ponosan sam i čast mi je imati Kate Upton kao svoju učenicu. Ona je jedna od najvećih radnika u dvorani. Ništa posebno ne traži, a na svakom treningu daje sve od sebe. Može hrvati i pet rundi, a može sparirati i 10 rudni u stojci. Ona je definicija borca. Čestitke na prvoj BJJ oznaci", stoji u objavi.

Upton se s druge strane našalila na svoj račun.

"Dobila sam jako mnogo remena besplatno, ali ovaj sam zaslužila", stoji u njezinoj šaljivoj poruci.

Ova slavna manekenka, koju prati više od 6 milijuna ljudi na društvenim mrežama, je samo jedna od poznatih osoba koje se bave nekim borilačkim sportom kako bi ostali u formi i izgradili svoje tijelo. Njezina kolegica, također supermodel, Adriana Lima već godinama trenira boks i tako zadržava dobru tjelesnu formu.


Linker
16. travanj 2024 16:46