(FOTO) Cris Cyborg skinula sve sa sebe za potrebe nove reklamne kampanje!

Bivša UFC prvakinja, a danas borkinja konkurentskog Bellatora, Cris Cyborg, je skinula sve sa sebe za potrebe nove marketinške kampanje. Jedinu za sada objavljenu nagu fotografiju javnosti je otkrila njezina prijateljica i fitness model Larissa Reis.

Na fotografiji je Brazilka potpuno gola, samo sa šeširom na glavi i boksačkim bandažama na rukama. Doduše, "zvijezdica" zaklanja eksplicitne dijelove fotografije pa je sve ostalo u granicama kulturnog i za Instagram prihvatljivog. Fanovi za mnoge najbolje borkinje svih vremena jedva čekaju ostatak snimljenog materijala.

"Cris Cyborg ti si prelijepa. Od starih dana u Brazilu pa sve do sada, nisi se nikada promijenila. Ti si uvijek autentična i jedinstvena prijateljica koja me inspirira", napisala joj je Reis uz fotografiju je te je dodala:

"U novoj organizaciji te poštuju, a to ti je već sada otvorilo neka vrata. A ti se nikada nisi bojala promjene. Uvijek si prihvaćala promjenu i htjela najveće izazove. Ti si moja prvakinja i uvijek ću imati veliko mjesto u srcu za tebe. Bit ću uz tebe na tvom debiju za Bellator u siječnju i podupirat ću te u novom poglavlju tvoje karijere."

34-godišnja Cris Cyborg će svoj debi za Bellator odraditi 20. siječnja u kalifornijskom Inglewoodu. Protivnica će joj biti prvakinja Julia Budd.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!