Ostalo

(FOTO) Desetak dana nakon krvavog rata pokazala vjerojatno najgori ožiljak u povijesti ženskog MMA-a

Lisa Spangler Verzosa
 screenshot
Lisa Spangler Verzosa odradila je, prije desetak dana na Invicita Phoenix Series 3 priredbi, jednu od najkrvavijih borbi posljednjih godina, posebno u ženskom MMA-u. Krvarenje je uzrokovala njena posjekotina na licu, a sad je ista rezultirala možda i najgadnijim ožiljkom kojeg smo imali priliku vidjeti u ženskom MMA-u.

24-godišnja borkinja nastupila je u glavnoj borbi spomenute priredbe, gdje se protiv Julije Stoliarenko borila za titulu prvakinje bantam kategorije. Borba je oduševila sve prisutne u dvorani i pred ekranima, a na kraju je pobjedu podijeljenom odlukom sudaca odnijela Stoliarenko. Prizor nakon što su djevojke napustila borilište bio je strašan, budući da su mrlje od krvi bile po cijelom podu, a istih prije početka borbe gotovo da nije niti bilo.

Ova borba ostala je u sjeni jer se dogodila istog vikenda kad i fantastičan ogled Weili Zhang protiv Joanne Jedrzejczyk. No, što se dogodilo na povijesnoj priredbi, prvoj koja je donijela "otvoreno bodovanje" u elitnom MMA-u, jako nam dobro otkrivaju fotografije kako su borkinje i kavez izgledali prije, a kako nakon borbe, koje je objavila tim putem i sama promocija.

I pogled na samo lice Lise Spangler Verzose, tijekom i nakon borbe, mnoge je naježio.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

SO YOU WANNA BE AN INVICTA FIGHTER!?!???!

Objavu dijeli Joe Devlin (@mma_fightnightlive)

Od borbe je prošlo desetak dana, a Spangler je sada pokazala kako izgleda njen ožiljak koji će joj biti uspomena na rat kakav je odradila, ali i poticaj za nastavak njene karijere. Titula joj je ovog puta za malo izmakla iz ruke, no mogla bi uskoro doći do nove prilike. Osim spomenute posjekotine, koja je vizualno izgledala doslovno strašno, ozbiljnijih ozljeda u spomenutoj borbi nije doživjela. "So, you want to be a fighter?!", glasi ona toliko poznata izreka, koja ovdje itekako ima svoje mjesto.

Najbolje trenutke borbe možete pogledati u videu na dnu teksta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Perfect for Friday the 13th

Objavu dijeli Lisa Spangler Verzosa (@battle_angel_1232)

Linker
21. travanj 2024 03:04