Ostalo

(FOTO) Gabi Garcia želi ponovno imati 'izrezane' trbušnjake!

Gabi Garcia
 Instagram
34-godišnju brazilsku MMA zvijezdu Gabi Garciju u akciji nismo vidjeli još od 31. prosinca 2018. godine kada je u legendarnoj Saitama Super Areni, na RIZIN-ovom 14. eventu, ubilježila pobjedu protiv Barbare Nepomuceno.

U posljednjih godinu dana ova stotinjak kilograma teška deveterostruka svjetska BJJ prvakinja se nije previše pojavljivala u javnosti, a nismo je vidjeli niti u jednom MMA nastupu. No, zato je osvojila dvostruku krunu na BJJ Pan-američkom prvenstvu osvojivši zlato u kategoriji iznad 80 kilograma i u onoj apsolutnoj. Osim toga, Garcia je osnovala i otvorila svoju podružnicu Alliance BJJ (Philadelphia, Ontario) dvorane u kojoj će svoje bogato znanje dijeliti s drugima.

Prema najavama na društvenim mrežama, Garciju bi ipak mogli vrlo brzo ponovno vidjeti i u MMA borilištu. Brazilka već neko vrijeme u objavama najavljuje povratak, a kao jedan od novogodišnjih ciljeva za 2020. godinu Garcia je odredila i vraćanje svojih trbušnih mišića koji joj očito nedostaju.

Očito je da se posljednjih godinu dana malo opustila, a boraveći izvan MMA borilišta je natukla i pokoji kilogram viška. Uz "prije-kasnije" fotografiju, Brazilka je na svom službenom Instagramu napisala "Cilj za 2020.".

S obzirom na svoju kilažu, Garcia je svoju MMA sreću morala potražiti u dalekom Japanu jer jedino tamo ima interesa za višim ženskim kategorijama. Pa je tako 34-godišnja brazilka 6 od 7 MMA borbi odradila u japanskom RIZIN-u. Očekuje se da bi tamo trebala nastaviti karijeru jednom kada se odluči vratiti u slobodnu borbu.

Linker
24. travanj 2024 05:33