Ostalo

(FOTO) Kharitonov i Vassell predvode Bellatorov event u Izraelu

Kharitonov vs. Vassell
 Instagram
Iako je tek savladao Matta Mitriona na posljednje održanoj Bellatorovoj priredbi, Sergei Kharitonov ispred sebe ima novi nastup. Predvodit će Bellatorovu 234. priredbu koja će se 14. studenog održati u Tel Avivu, a protivnik će mu biti Linton Vassell.

39-godišnji Kharitonov (29-6, 3-1 Bellator) jedan je od najiskusnijih aktivnih teškaša svijeta, koji još uvijek nastupaju na visokoj razini. Prije desetak dana prekidom je savladao Matta Mitrionea nakon čega je najavio kako je Bellatorova svjetska titula ono što ga još motivira za nastavak te je izrazio želju istu napasti. No, to neće biti u idućoj borbi.

Kharitonov je prihvatio borbu koja bi vjerojatno trebala poslužiti kao posljednja provjera pred status teškaškog izazivača. Suprotstavit će mu se Linton Vassell (18-8, 7-5 Bellator), 36-godišnji britanski borac koji je većinu karijere nastupao u poluteškoj karijeri. Ipak, nedavno je odlučio nabaciti masu i prijeći u tešku kategoriju te je sad jedan od teškaša najimpresivnije tjelesne građe. To mu se u popetku ipak nije isplatilo, budući da je u ožujku poražen od Valentina Moldavskog, što mu je ujedno bio i treći poraz u nizu.

Vijest o ovoj borbi zapravo je došla od strane Bellatorov borca Haima Gozalija, koji je na Instagramu postavio sjajan službeni plakat priredbe. Bit će to četvrta Bellatorova priredbe u Izraelu, gdje se zapravo drže ustaljenog pravila. Svake godine priredbu su organizirali sredinom studenog pa će tako biti i ovog puta.

Linker
25. travanj 2024 15:30