Ostalo

(FOTO) Najpopularnija azijska borkinja oduševljena posjetom hrvatskoj obali

Angela Lee
 Instagram
Azijska borilačka superzvijezda i ONE Championship prvakinja, Angela Lee, još je jedna borkinja koja se ovog ljeta oduševila hrvatskom obalom. Ona je posljednjih nekoliko dana provela u Splitu i okolici, a njen Instagram otkriva kako je i više nego oduševljena.

Angela Lee s obitelji je bila gošća na svjetskom genshinkan kupu koji se prošlog vikenda održao u Splitu. Genshinkan je inače borilačka vještina koju najbolje možemo opisati kao prilagođenu vrstu aikida. Iako su Angela i njen brat Christian, inače također ONE prvak, poznati po svom grapplingu, oni su krenuli upravo putem te discipline, a njihov otac poznati je trener. On je između ostalog u Splitu primio posebno priznanje za svoj rad. U Split se obitelj Lee zapravo vratila šest godina nakon prvog posjeta.

Osim Christiana i Angele, u Splitu su s njima bili mlađi brat i sestra, koji su također ostali oduševljeni viđenim u "dragulju Dalmacije". Angela je putovanju i doživljaju posvetila cijeli "highlights" odjeljak na Instagramu, koji možete pogledati OVDJE, a također je objavila mnoštvo fotografija.

Njena iduća borba trebala bi biti obrana titule ONE prvakinje atom kategorije. U posljednje dvije je upisala poraze, no nije se borila u toj kategoriji. Prvo nije uspjela svojoj tituli pridodati onu u slamka kategoriji, a prije dva i pol tjedna ju je u borbi iste kategorije savladala Michelle Nicolini. Njen brat Christian je u svibnju iznenadio svijet pobjedom nad Shinyom Aokijem, čime je postao najmlađi prvak u povijesti ONE organizacije.

Ispod teksta možete pogledati nekoliko fotografija koje je Angela popratila i vrlo lijepim komentarima. Nju na Instagramu prati oko 150 tisuća ljudi i ovo sve je svakako još jedna jako lijepa reklama za našu domovinu.

"Isuse Kriste, ovdje je prekrasno! Prisjećam se nekih stvari jer smo Christian i ja ovdje bili prije šest godina, a sad su s nama mlađi brat i sestra. Split je fantastičan kao i uvijek."

"Šest godina razlike između ove dvije fotografije, 2013. vs. 2019. Vrijeme leti! Najveća razlika koju vidim? Kvaliteta kamere."

"Zbogom Hrvatska, dok se ne vidimo ponovno", napisala je pri posljednjoj objavi. Angela, uvijek si dobrodošla!

Linker
22. travanj 2024 03:49