Ostalo

(FOTO) Ništa od povratka Bellatorove ljepotice: Loureda se ozlijedila i otkazala meč s Graff

Valerie Loureda
 Instagram
Kao što je meč ekspresno najavljen, tako je i ekspresno skinut s popisa borbi Bellatora 238. Radi se o obračunu Valerie Lourede i Tare Graff koji smo upravo u utorak najavili na našem portalu. Američki mediji javljaju da je popularna ljepotica Loureda ipak ozlijeđena i da neće moći nastupiti.

Kako izvori kažu, Bellator ne želi tražiti zamjenu za taekwondoe zvijezdu, nego planira samo prolongirati čitav dvoboj za kasniji datum - kada Loureda bude potpuno zdrava.

U ovom trentku se ne znaju točni razlozi, odnosno nije poznata priroda ozljede radi koje je otkazala nastup na priredbi koju predvode Cris Cyborg i Julia Budd mečem za titulu u perolakoj kategoriji. Očekuje se da bi se uskoro i sama borkinja mogla oglasiti i pojasniti što se dogodilo.

Ovo je za Louredu trebao biti povratak nakon što se prije četiri mjeseca pojavila u "reality" šou "Exatlon". U istom serijalu su se pojavile njezine kolege iz American Top Teama i UFC zvijezde - Jorge Masvidal i Yoel Romero.


Loureda za sada ima 2-0 u profesionalnoj MMA karijeri, a oba dvoboja je odradila u Bellatoru. Najprije je debitirala u veljači prošle godine, da bi nekoliko mjeseci kasnije stigla i do drugog slavlja. Za sada se radi uglavnom o relativno laganim ispitima na početku MMA puta.

Njezina za sada nesuđena protivnica Graff ima 1-1 kao profesionaka. U posljednjem nastupu, u jednoj regionalnoj promociji, je poražena tehničkim nokautom pa će u Inglewoodu pokušati izboriti povratak na pobjedničke staze.


View this post on Instagram

one of one

A post shared by Master Valerie Loureda (@valerieloureda) on


Linker
20. travanj 2024 13:01