Ostalo

(FOTO) U nedostatku materijala, Paige se ponovno igra maštom fanova

Paige VanZant
 screenshot/Instagram
Paige VanZant uredno se brine za svoje fanove, kad im već ne može osigurati borilačkog materijala

Nakon što je preboljela COVID-19, koji je vjerojatno za neko vrijeme odgodio njen debi nastup u Bare Knuckle Fighting Championship promociji te nakon što je napustila društvene mreže, da bi se niti 24 kasnije na iste slavodobitno vratila, Paige VanZant nastavlja držati fanove "budnima" svojim objavama na Instagramu.

Donedavna UFC borkinja i po broju Instagrama pratitelja najpopularnija borkinja svijeta, pokazuje kako njoj uopće nije loše otkako se sa suprugom Austinom Vanderfordom preselila na Floridu, u potrazi za boljim uvjetima treninga. On trenutno traži svoj put prema vrhu Bellatorove velter kategorije, dok Paige uskoro treba debitirati u promociji za koju mnogi smatraju kako joj nije dobar izbor. No, vodstvo BKFC-a i ona su uvjereni kako su napravili pravi potez te da će se to vrlo brzo vidjeti.

I dok se čeka potvrda njenog prvog nastupa u njihovom ringu, Paige nema namjeru zapustiti svoje fanove, posebno one koji ju prate ne samo zbog borilačkih materijala. Dvije Instagram objave s bazena svakako su ono što je u posljednje vrijeme izazvalo najviše reakcija, većinom onih pozitivnih.

Inače, njen debi u BKFC-u očekivao se u studenom, ali oboljenje od COVID-a će čini se to sve odgoditi za neki bolji datum. BKFC je inače baš proteklog vikenda odradio svoju novu priredbu, čime su se u potpunosti vratili u pogon. Očekuje se kako bi Florida, gdje održavaju većinu svojih priredbi, uskoro mogla vratiti i publiku na tribine, uz pridržavanje određenih mjera.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

1 or 2???? Comment below

Objavu dijeli Paige VanZant (@paigevanzant)

Linker
19. travanj 2024 23:56