Ostalo

(FOTO) VanZant i Loureda provociraju fanove golišavim snimkama s Floride u prosincu

Paige VanZant i Valerie Loureda
 Instagram
Popularne borkinje kao da se natječu u tome koja će se provokativnije izložiti svojim pratiteljima

Dok se UFC polako priprema zatvoriti 2020. godinu s dvije preostale priredbe, a Bellator s jednom te dok se borci koji na njima ne nastupaju pripremaju za ono što ih čeka u idućoj godini, dvije na Instagramu izuzetno popularne borkinje pokušavaju zadržati pažnju fanova onime zbog čega ih, realno je to tako zaključiti, veliki broj njih i prati.

Riječ je o Paige VanZant, bivšoj članici UFC-a i trenutno borkinji Bare Knuckle Fighting Championshipa, koja bi u njihovom ring trebala nastupiti u veljači te o Bellatorovoj Valerie Louredi, o čijem se idućem nastupu još uvijek ništa ne zna. Njih obje treniraju i trenutno žive na Floridi, odakle je Loureda i rodom, a činjenicu da je tamo zima podosta blaža nego u većini ostatka svijeta jako dobro koriste.

VanZant inače na Instagramu prati 2.7 milijuna fanova, dok je Loureda nešto ispod 600 tisuća, no ta brojka joj neprestano raste. Vjerojatno bi još više da se malo češće bori, što se zapravo očekivalo nakon impresivnog nastupa u posljednjoj borbi, koju je odradila u kolovozu te kojom je ova članica Bellatora svoj profesionalni omjera dovela na 3-0.

"Miami u zimi", komentar je Lourede pokraj serije fotografija koje je objavila.

VanZant je odlučila kako neće sve fotografije iskoristiti u jednoj objavi. Njen zimski doživljaj Floride fanovi su upoznali kroz nekoliko dana.

Kad već nemaju borbe u narednim tjednima, ove dvije djevojke nastavit će fanove držati u zanimanju upravo ovakvim objavama, a vjerojatno nismo u krivu ako zaključimo da jedna drugu vide kao konkurenciju. Posebno sada, kad su obje na Floridi, čak nerijetko i zajedno u American Top Team dvorani.

Louredu tamo inače smatraju jednim od najvećih potencijala i od njene MMA karijere očekuju se velike stvari. No, da bi krenula na pravi način ispunjavati svoj potencijal, potrebni su joj prije svega češći nastupi.

Linker
15. travanj 2024 07:06