Ostalo

Invicta 37: Sjajna Pearl Gonzalez slavila u glavnoj borbi priredbe

Pearl Gonzalez
Invicta FC promocija održala je jučer svoju 37. priredbu u čijoj glavnoj borbi je Pearl Gonzalez savladala Brogan Sanchez jednoglasnom odlukom nakon tri runde. Ukupno je održano sedam borbi, a čak pet njih završilo je prekidom.

Pearl Gonzalez potvrdila je svoj talent, ali i zvjezdani status u promociji sjajnom izvedbom protiv do sada neporažene borkinje iz Guama. Na najbolji se način vratila nakon što je u prošlog borbi poražena od Vanesse Porto. Bila je to borba za titulu, ali i prilika da se osvajanjem iste vrati u UFC, no nije uspjela. Tome je svakako bliže nakon ove borbe u kojoj je dominirala gotovo cijelo vrijeme. Njen uvijek dobar grappling bio je na nivou, a napredak se itekako primijetio u udaračkim tehnikama i hrvanju. Trenutno najveća zvijezda Invicte sad je u situaciji gdje postoje dva izbora. Jedan je nova borba za titulu, budući da promocija pravu drugu izazivačicu nema ili povratak u UFC, čiji je bila član 2017. godine, no nakon dva poraza je poslana u Invictu na dodatno kaljenje. Budući da se kasno počela baviti MMA-om, ovoj 33-godišnjoj borkinji sad je savršeno vrijeme za dokazivanje na najvišem nivou. Osim sjajne izvedbe u kavezu, Pearl je fanove oduševila i odabirom svog borilačkog outfita. Sve popularnija borkinja jedna je i od najatraktivnijih, zapravo cijeli zvjezdani potencijal je tu, UFC je napravio dobru stvar sa slanjem u Invictu, a sad je vrijeme da taj potencijal iskoristi.

U sunaslovnoj borbi vidjeli smo pobjedu Mariye Agapove nad Marillom Santos prekidom pred kraj prve runde, kad poražena borkinja više nije mogla odgovarati na udarce laktovima. Talentirana mlada Kazahstanca upisala je tako drugu pobjedu u mjesec dana, čime napreduje prema UFC ugovoru, koji joj je izmakao porazom od Tracy Cortez u Contender Seriesu. S ostatka programa vrijedi spomenuti pobjedu bivše Bellatorove borkinje Lindsey VanZandt, kao i slavlje 20-godišnje Hope Chase.

Cijelu Invicta 37 priredbu možete pogledati na UFC Fight Pass servisu.

Invicta 37 - Rezultati

Pearl Gonzalezdef.Brogan SanchezJednoglasna sudačka odluka
Mariya Agapovadef.Marilla SantosTKO (laktovi)R14:55
Kay Hansendef.Nicolle CaliariPrisiljavanje na predaju (giljotina)R31:14
Lindsey VanZandtdef.Shino VanHooseTKO (ozljeda)R10:39
Linda Mihalecdef.Marisa Messer-BelenchiaJednoglasna sudačka odluka
Hope Chasedef.Megan CawleyPrisiljavanje na predaju (RNC)R13:28
Claire Johnsondef.Jordan KaazePrisiljavanje na predaju (armbar)R32:20
Linker
14. travanj 2024 21:50