Ostalo

Još jedan bivši UFC izazivač potpisao za ARES

Demetrious Johnson vs. Wilson Reis
 screenshot
Nakon što su u svoje redove već ranije doveli Johna Moragu, francuski ARES Fighting Championship sad je otkrio kako je njihov novi borac postao još jedan bivši izazivač za UFC-ovu titulu muha kategorije. U pitanju je Wilson Reis.

Iako iza sebe imaju tek jednu odrađenu te jednu najavljenu pripredbu, ljudi iz vodstva ARES Fighting Championshipa itekako su ozbiljni po pitanju svog plana da što prije postanu vodeća MMA promocija u Europi i Africi. Nakon što su uspjeli promovirati viralnu teškašku senzaciju Reuga Reuga te su u svoje redove doveli bivše UFC borce poput Luisa Henriquea, Nordinea Taleba, Hectora Sandovala, Johna Morage i Juana Adamsa, popis poznatih imena na njihovom rosteru povećan je Wilsonom Reisom.

35-godišnji Reis je UFC napustio sredinom prošle godine, nakon četiri poraza u posljednjih pet borbi i od tada je bio bez angažmana. Spomenuti niz zapravo mu je krenuo u trenucima kad se nalazio u formi karijere, odnosno kad je izborio borbu za UFC titulu muha kategorije protiv Demetriousa Johnsona. Ipak, u toj borbi primio je teške batine da bi poraz doživio polugom na ruci krajem treće runde. Nakon toga mu je uslijedio i poraz prekidom od Henryja Cejuda te samo jedna pobjeda u tri borbe nakon toga.

Reis je ipak još uvijek na glasu kao jedan od najboljih boraca te kategorije i svakako ga se može svrstati u skupinu kapitalaca koje je Ares uspio upecati i dovesti pod svoje skute. U karijeri je ovaj Brazilac ostvario 23 pobjeda i deset poraza uključujući 7-6 omjer u UFC-u te 6-4 u Bellatoru.

Linker
19. travanj 2024 12:14