Ostalo

Još jedan bivši UFC prvak dolazi u WWE!

Velasquez, Lesnar, Rousey
 Ilustracija
Čini se kako bi i 45-godišnjeg bivšeg UFC prvaka Tita Ortiza mogli vidjeti u WWE ringu. Prema pisanju uvijek dobro obaviještenog pro-hrvačkog insajdera Davea Meltzera, Ortiz se već bacio na treniranje u WWE Performance Centru. To potvrđuje nedavnu vijest, koju je objavio TMZ Sports, a koja kaže da je Ortiz u pregovorima WWE-jem oko eventualnog angažmana.

Ortiz je poznati ljubitelj pro-hrvanja pa ne čudi da će i on biti jedna od MMA akvizicija u elitnom WWE-ju. Nakon što je Ronda Rousey napravila sjajnu tranziciju prije nekoliko godina, a nedavno je istim stopama pošao i Cain Velasquez, sada bi još jednog bivšeg UFC prvaka mogli vidjeti među WWE konopcima.

"Tito Ortiz trenira kako bi postao profesionalni hrvač u WWE Performance Centru. Tamo je proveo čitav tjedan, čuo sam sjajne stvari o njegovoj radnoj etici i entuziazmu", napisao je Meltzer.

Nažalost, Ortiz ima mnogo problema s kralježnicom i vratom, pa je teško očekivati da bi u 46. godini života mogao krenuti u ozbilju pro-wrestling karijeru. Najvjerojatnije će u WWE-ju odraditi samo nekoliko mečeva. Također je poznato kako je nedavno potpisao ugovor na više dvoboja s borilačkom promocijom Combate Americas (pobijedio u debiju). Nije poznato kada bi trebao odraditi idući nastup za Combate i tko će biti njegov sljedeći protivnik. No, kombiniranje MMA karijere i one "kečerske" svakako nije lagano, niti jednostavno. Posebno, ako ste u poznijim borilačkim godinama poput ovog bivšeg UFC prvaka.

Ortiz u profesionalnoij MMA karijeri ima 21 pobjedu i 12 poraza. Trenutačno ima tri pobjede u niizu, a slavio je i u pet od šest posljednjih nastupa.

Linker
16. travanj 2024 22:41