Ostalo

Kayla Harrison poslala izazov Cyborg: 'Dođi u PFL, ali i ovdje ćeš biti broj 2'

Kayla Harrison
Među zainteresiranima za angažiranje Cris Cyborg svakako se nalazi i Professional Fighters League. Iako još uvijek nije poznato je li se predsjednik te promocije, Ray Sefo, uključio u borbu za njen angažman, poziv joj je poslala njihova najveća ženska zvijezda. Kayla Harrison vjeruje kako bi u PFL-u Cyborg bilo jako dobro, no isto tako kaže kako bi u promociji mogla biti tek broj 2.

Kayla Harrison došla je u goste TMZ-u upravo s ciljem razgovora o budućnosti Cris Cyborg. Kako je UFC odustao od nje, sva druga vrata su joj otvorena, a PFL tu ima što za ponuditi. Već ove sezone održava se turnir ženske lake kategorije, a već će svakako nastaviti i iduće. Bivša dvostruka zlatna olimpijka u judu veliki je favorit za osvajanje naslova u prvoj sezoni, a za drugu se nada pojačanju konkurencije.

"Mislim kako bi joj PFL odgovarao. Prije svega jer je u pitanju kategorija do 70 kilograma za koju ne bi morala umirati tijekom skidanja kilograma kao što radi za 66 kilograma. Isto tako, mislim da nigdje drugdje ne može dobiti izazov kao ovdje. Ja bih je pobijedila! Osim toga došla bi u atmosferu gdje joj nije važno koliko je draga promotorima. Važno je pobijediti i prolaziš dalje", rekla je Kayla nešto o tome zbog čega misli da bi njen poslodavac bio savršen izbor i za Brazilku, iako se u ovim trenucima Bellator čini kao glavni favorit za njeno dovođenje. No, nikoga neće začuditi ako se tu uključi i ONE.

Što se tiče Cyborg i onoga što bi ona donijela, Kayla nema drugačije razmišljanje od većine.

"Ona je nevjerojatna udaračica. Mogu reći da je velika i da je snažna, ali isto tako mogu reći da baš ne pomiče glavu. Krene prema naprijed i nastavlja, ona je definitivno pravi 'brawler'. Moj cilj je postati najbolja MMA borkinja na svijetu. Znam da nikad neću biti najbolja udaračica, ali mogu postati najbolja borkinja kad sve što imam uklopim u cjelinu", iznijela je svoje razmišljanje, a onda je dodala potvrdu svoje želje, uz osobni poziv za borkinju pravog imena Cristiane Justino:

"Naravno da želim borbu protiv nje jer bi mi to dalo priliku da zasjam. Što više pritiska, ja sam bolja. Zbog toga i posjedujem dva olimpijska zlata, nije to slučajnost. Volim pažnju, volim imati priliku iskazati se i volim biti pod pritiskom. Zbog toga šaljem poziv Cris Cyborg. Čujem da si izgubila posao. Ako te zanima, PFL ima posebno mjesto za tebe... ono je drugo".

Kayla Harrison u listopadu čeka polufinale ovosezonskog turnira, no svi očekuju veliko prosinačko finale između nje i Sarah Kaufman. Veliko bi bilo iznenađenje da njih dvije ne izbore svoje mjesto u toj borbi.

Linker
16. travanj 2024 20:43