Ostalo

Kontroverzni i agresivni menadžer UFC boraca oslobođen u slučaju makljaže s Covintonom

Khabib Nurmagomedov vs. Ali Abdelaziz
 Instagram
Kontroverzni MMA menadžer Ali Abdelaziz je oslobođen prijave radi njegove uloge u makljaži koja je uključivala njegovog klijenta Kamarua Usmana, ali i njegovog velikog rivala Colbyja Covingtona. Incident se dogodio u mjesecu ožujku u jednom lasvegaškom "buffetu", a u konačnici su intervenirali osiguranje i policija.

"Žrtva" makljaže je naravno bio jednako kontroverzni bivši privremeni prvak. No, sud je odbacio prijavu protiv Abdelaziza prihvativši sankciju od 1000 dolara, koliko je menadžer platio za svoju jamčevinu. Prema portalu MMAFighting, Abdelaziza sada čeka druga prijava za gotovo identičnu stvar. Radi se o slučaju iz listopada koji se dogodio na PFL-ovom eventu, a uključivao je menadžera iz suparničkog tabora - Attara. Abdelazizovi odvjetnici očekuju isti epilog.

Usman i Covington će međusobno odmjeriti snage na završnoj UFC-ovoj PPV priredbi u 2019. godini - na UFC-u 245. Dvoboj će se dogoditi u Las Vegasu, a bit će jedan od tri meča za titulu prvaka na istom popisu borbi. Bit će zanimljivo pratiti kako će se odvijati stvari između Usmana i Covingtoma u danima uoči velikog meča za pojas u kategoriji do 77 kilograma. Abdelaziz će zasigurno biti prisutan, a poznavajući njegovu problematičnu narav, koja sve više dolazi u prvi plan, sve je moguće. Pa i novi incidenti koji ne priliče borilačkim priredbama ovakvog nivoa.

Linker
20. travanj 2024 14:11