Ostalo

Legendarni kečer otkrio: 'Lesnar je više volio karijeru u UFC-u, nego u WWE-ju!'

 screenshot youtube
Iako u borilačkom sportu uvijek vrijedi ona "nikad ne reci nikad", čini se da Brocka Lesnara više nećemo gledati u UFC-ovom Octagonu. Posljednja prilika je propuštena 2019. godine, kada se govorilo o mega meču protiv tada aktualnog teškaškog prvaka Daniela Cormiera. No, u konačnici WWE zvijezda je odlučila produljiti ugovor s pro-hrvačkom organizacijom, a meč s DC-jem je propao.

Lesnara smo zadnji put u UFC-u gledali 2016. godine na UFC-u 200, kada je na bodove slavio protiv Marka Hunta. I taj je meč izazvao dosta kontroverze jer je Lesnar pao na doping testu i prije ulaska u Octagon, na što je njegov poslodavac zažmirio kako ne bi ugrozio jubilarni event. Rezultat dvoboja je kasnije ipak preinačen u No Contest (NC).

Ukupni Lesarov staž u UFC-u je u konačnici stao na 9 mečeva. Pobijedio je 5 puta, izgubio u tri navrata, a na kraju stoji i jedinica, koja označava "No Contest" protiv Hunta.

U WWE-ju je proveo višestruko više vremena, no ako pitate ljude koji jako dobro poznaju bivšeg UFC prvaka, onda možete čuti da je Brock više volio Octagon, nego WWE ring. Nešto slično je javnosti otkrio i legendarni WWE superstar Kurt Angle u posljednjem nastavku dokumentarne serije "Ruthless Aggression".

"Brock Lesnar je više volio svoj stil života kada se borio u MMA-ju, nego onaj iz WWE-ja. Više mu se sviđalo kada je šest mjeseci trenirao u svom domu za neki nastup. I onda nakon priprema, odlazi na meč i odradi taj jedan jedini nastup", otkriva Angle.

U WWE-jue potpuno suprotno, a to naglašava i Angle...

"U WWE-ju Lesnar mora hrvati oko 200 dana godišnje. Kada se borio u UFC-u, onda je sagradio vlastitu dvoranu, na vlastitom imanju. Imao je mnogo više vremena za lov, ribolov, obitelj i prijatelje", zaključuje Angle.

Linker
20. travanj 2024 14:05