Ostalo

Malignaggi odgovorio na kritike Sonnena i Askrena nakon svog "bare knuckle" poraza: Probajte vi boksati ako je to tako lagano!

Chael Sonnen, Paulie Malignaggi i Ben Askren
Paulie Malignaggi je zaradio brojne kritike nakon nedavnog poraza u svom "bare knuckle" meču. Među najglasnijima bili su MMA borci Chael Sonnen i Ben Askren na čije je kritike bivši boksački prvak odgovorio tako što ih je izazvao da se sami okušaju u boksu.

Maliggnagi je prošlog mjeseca nakratko izašao iz borilačke mirovine kako bi se obračunao u boksu bez rukavica s bivšim UFC borcem Artemom Lobovom na Bare Knuckle FC 6 priredbi. Nakon pet rundi akcije Lobov je izborio pobjedu sudačkom odlukom što je mnoge šokiralo budući da je Malignaggi bivši boksački prvak svijeta u dvije kategorije dok je Lobov tek prosječan MMA borac.

U svoju obranu 38- godišnjak tvrdi kako ga je lom desne šake nakon druge runde spriječio da u ostatku meča boksa kako je planirao, ali i da čak usprkos ozljedi vjeruje kako je učinio dovoljno da osigura pobjedu.

Ipak, kao bivši prvak Malignaggi nije mogao izbjeći kritike zbog poraza. Iz MMA svijeta najviše su mu zasmetali komentari nedavno umirovljenog veterana Chaela Sonnena i UFC velteraša Bena Askrena koji je čak izjavio kako "boksači očito nisu tako dobri u boksu."

U intervjuu za MMA News Malignaggi je odgovorio na njihove kritike:

"Doslovno, ako poslušate bilo koju od tih analiza, imate Chaela Sonnena koji priča kako boks uopće nije sport, ovaj tip je samo došao i pobijedio me. Chael, nisi ti tako star, brate. Hajde, odi i sam to napravi. Idi i napravi to brate. Bori se s bilo kojim poluteškašem na svijetu", poručio je Malignaggi Sonnenu, a zatim se osvrnuo i na Askrena.

"Ben Askren, isto sranje. Ja sam to napravio s jedom rukom. Napravio sam to s pola ruke. I napravio sam to bez rukavica. Idi i napravi to. Navuci rukavice, ako to nije tako teško. Jer znaš da mi boksači zarađujemo više novca od vas. Znaš da smo više plaćeni. Stoga, dođi. Dođi i napravi to! Jer to je tako lako? Idi i zaradi svoj novac."

Linker
16. travanj 2024 15:15