McGregor posvetio objavu Artemu: 'Kakav ratnik, ti brate zaslužuješ sve na svijetu!'

Nakon nove sjajne borbe, u kojoj je ovog puta ipak doživio poraz od Jasona Knighta, Artem Lobov dobio je pohvalu od strane Conora McGregora.

Iako je u revanšu od Jasona Knighta poražen prekidom u petoj rundi, Artem Lobov još jednom je oduševio fanove borilačkog sporta svojim načinom borbe i svime što je pokazao u svom novom nastupu. Ravnodušan tako nije ostao niti njegov bivši sparing partner te najbolji prijatelj, Conor McGregor. Iako su im se borilački putevi razdvojili, Conor apsolutno prati i podržava Artema u svakom nastupu. Tako mu je nakon poraza uputio vrlo lijepu poruku.

"Artem Lobov! Kakav ratnik. Kakvo je to putovanje, kakva je to avantura. Oduševio si me brate, od turneja po svijetu, preko Ultimate Fightera do ovog. Zaslužuješ sve na svijetu i više od toga moj brate. Čestitam ti na još jednoj sjajnoj borbi, kakva priča! Braća smo do kraja života prijatelju. Čestitke Jasonu Knightu, kakav ratnik i kakva borba!", napisao je McGregor na Instagramu, uz podjelu njihove dvije zajedničke fotografije.

Lobov zapravo najveći dio svoje popularnosti duguje upravo McGregoru. Zbog Artema su se tijekom snimanja mijenjala pravila Ultimate Fightera, a u UFC-u je ostao puno duže nego su mnogi smatrali da kvalitetom zaslužuje. Čak je jednom nastupio i u glavnoj borbi Fight Nighta.

Unatoč nedostatku kvalitetu za neke veće rezultate, Artem je famove osvojio svojim srcem i načinom borbe pa je tako s vremenom došao nadimak "GOAT" (najveći svih vremena), kojeg je i on prihvatio, uz uvijek potrebnu dozu šale na vlastiti račun. Svoj je dom napokon pronašao u BKFC-u, gdje će sigurno i unatoč ovom porazu ostati najveća zvijezda.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!