Ostalo

McGregor protiv Mayweathera i Nasukawe na Staru godinu u Japanu!?

Nasukawa, Mayweather i McGregor
 Ilustracija
Floyd Mayweather protiv Conora McGregora i Tenshina Nasukawe na Staru godinu! Prema britanskom tisku upravo to bi se trebalo dogoditi u Japanu na kraju 2019.

Daily Star, naime, javlja da će se u na Staru godinu održati višedisciplinarno natjecanje, a da je McGregor vrlo brlizu da pristane na angažman vrijedan oko 10 milijuna funti.

"Conor je vrlo blizu da potpiše ugovor", izjavio je izvor blizak Ircu te je dodao:

"Nema direktne borbe, tako da ne krši UFC-ov ugovor. Ne bi trebalo biti problema radi tog angažmana."

Navodno bi se prema pravilima natjecanja sportaši i druge zvijezde trebale okušati protiv svojih kolega u raznim disciplinama, a u konačnici će pobijediti onaj s najviše bodova. Radi se o modernoj verziji popularnog BBC-jevog šoua iz 70-ih godina prošlog stoljeća koji se tada zvao "Superstars".

Nakon uspjeha Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Lonodnu 2012. godine, BBC je odlučio oživjeti jednokratno "Superstars" šou. U tom posebnom izdanju su sudjelovali Mo Farah, Anthony Joshua, Nicola Adamas, Jade Jones, a u konačnici je upravo bivši svjetski boksački prvak slavio u muškoj konkurenciji. Japanci planiraju nešto vrlo slično.

Prema pisanju Daily Stara, na šou u Japanu će osim McGregora, sudjelovati i slavni boksač Floyd Mayweather i japanska kicboxing zvijezda Tenshin Nasukawa. Upravo je taj dvojac na prošlu Staru godinu bio dio egzibicijskog boksačkog meča u kojem je Amerikanac slavio nokautom. Sada su Japanci smislili još luđu zabavu i dvojcu su pridružili i "Notoriousa".

S obzirom da Mayweather u posljednje vrijeme vrlo često boravi u Japanu i dogovara razne poslovne angažmane, ovaj nije niti malo iznenađujuć. Ipak, onaj Conora McGregora jest. Pitanje je kako će njegovi poslodavci u UFC-u reagirati neovisno o tome što u samom natjecanju neće biti direktnog borilačkog obračuna. To ćemo tek čuti...

Linker
20. travanj 2024 09:31