Ostalo

Michael Page ostao bez protivnika, doveli mu bivšeg protivnika Ivice Truščeka

Bellator London
Bellatorova šesta priredba iz "europske serije" doživjela je promjenu oko svoje glavne borbe. Michael Page neće program predvoditi borbom protiv Dereka Andersona, budući da je ovaj bio prisiljen otkazati nastup. Umjesto njega će, samo osam dana prije održavanja borbe, uskočiti Giovanni 'Punisher' Melillo.

Page je trebao imati vrlo zanimljiv ispit protiv jednog od najboljih Bellatorovih boraca, Dereka Andersona, no ozljeda je uzrokovala njegovo otkazivanje borbe koja se 23. studenog održava u Londonu. Ipak, došlo je do brze reakcije i pronalaženja protivnika koji će se "Venomu" suprotstaviti. To je 34-godišnji borac iz Italije, Giovanni Melillo.

Melillo je u karijeri ostvario 13 pobjeda i četiri poraza, gdje svakako vrijedi spomenuti pobjedu nad Ivicom Truščekom i jednom od najvećih SBC zvijezda, Nemanjom Kovačem. Vrijednu pobjedu je upisao i u posljednjem nastupu, gdje je bio bolji od bivšeg UFC borca, Willa Chopea. Tom borbom prekinuo je niz od dva poraza.

Londonska Bellator priredba svakako je ostala bez najzanimljivijeg okršaja, ali isto tako i jednog ozbiljnog ispita za Pagea, odnosno borbe protiv ozbiljnog i dokazanog borca. Takvih protivnika u dosadašnjoj karijeri gotovo da nije imao i do zvjezdanog statusa unutar Bellatora došao je prije svega na račun pažljivog biranja protivnika od strane promocije. S programa svakako još vrijedi spomenuti borbu Fabiana Edwardsa protiv Mikea Shipmana te debi Sorena Baka. Bivši Cage Warriors prvak borit će se protiv Terryja Braziera.

Bellator London

Linker
24. travanj 2024 12:47