Nekadašnji Cro Copov protivnik mogao bi ostatak života provesti iza rešetaka!

Uznemirujuća priča iz svibnja dobila je ovih dana svoj nastavak...

Protiv bivše WWE zvijezde Alberta Del Rija podignuta je optužnica za seksualno zlostavljanje i otmicu. Nastavak je to priče koja se na naslovnicama borilačkih medija pojavila još u svibnju kada je Del Rio uhićen u San Antoniju.

43-godišnjak iz Teksasa suočen je s četiri točke optužnice za seksualni napad i jednom točkom za otmicu nakon što je navodno pretukao svoju partnericu u događaju koji se protezao kroz 16 sati između 3. i 4. svibnja. Barem tako govore informacije kojima raspolaže News4SA.

Optužnica protiv nekadašnjeg kečera i MMA borca potvrđena je u petak, a Del Riju prijeti između pet i 99 godina zatvora za otmicu i dvije do 20 godina zatvora za svaku optužbu vezanu uz seksualni napad.

MMA Fighting navodi kako je žrtva optužila je Del Rija da ju je nekoliko puta ošamario i seksualno napastovao dok je imala vezane ruke, a navodno joj je i nabio čarapu u usta što joj je onemogućavalo disanje. Do napada je navodno došlo nakon što je neimenovana žena negirala njegove optužbe za nevjeru.

Nekoliko američkih portala piše i kako je Del Rio ženu navodno udario po čelu, naredio joj da obuče haljinu i zapleše za njega te zaprijetio da će joj "uzeti sina i odbaciti ga negdje nasred ceste."

Ovog meksičko-američkog borca navijači s ovih prostora najviše pamte zbog davne 2003. godine kada ga je na Pride Bushido 1 priredbi teško nokautirao legendarni Mirko Filipović.

Del Rio je posljednji MMA nastup imao u prosincu 2019. kada ga je pod okriljem Combate Americas promocije svladao legendarni Tito Ortiz.

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!