Ostalo

Nekadašnji Cro Copov protivnik mogao bi ostatak života provesti iza rešetaka!

Jose Alberto Rodriguez Chucuan
 THOMAS SAMSON / AFP
Uznemirujuća priča iz svibnja dobila je ovih dana svoj nastavak...

Protiv bivše WWE zvijezde Alberta Del Rija podignuta je optužnica za seksualno zlostavljanje i otmicu. Nastavak je to priče koja se na naslovnicama borilačkih medija pojavila još u svibnju kada je Del Rio uhićen u San Antoniju.

43-godišnjak iz Teksasa suočen je s četiri točke optužnice za seksualni napad i jednom točkom za otmicu nakon što je navodno pretukao svoju partnericu u događaju koji se protezao kroz 16 sati između 3. i 4. svibnja. Barem tako govore informacije kojima raspolaže News4SA.

Optužnica protiv nekadašnjeg kečera i MMA borca potvrđena je u petak, a Del Riju prijeti između pet i 99 godina zatvora za otmicu i dvije do 20 godina zatvora za svaku optužbu vezanu uz seksualni napad.

MMA Fighting navodi kako je žrtva optužila je Del Rija da ju je nekoliko puta ošamario i seksualno napastovao dok je imala vezane ruke, a navodno joj je i nabio čarapu u usta što joj je onemogućavalo disanje. Do napada je navodno došlo nakon što je neimenovana žena negirala njegove optužbe za nevjeru.

Nekoliko američkih portala piše i kako je Del Rio ženu navodno udario po čelu, naredio joj da obuče haljinu i zapleše za njega te zaprijetio da će joj "uzeti sina i odbaciti ga negdje nasred ceste."

Ovog meksičko-američkog borca navijači s ovih prostora najviše pamte zbog davne 2003. godine kada ga je na Pride Bushido 1 priredbi teško nokautirao legendarni Mirko Filipović.

Del Rio je posljednji MMA nastup imao u prosincu 2019. kada ga je pod okriljem Combate Americas promocije svladao legendarni Tito Ortiz.

Linker
19. travanj 2024 09:58