Ostalo

Nick Diaz se vratio treninzima! “Mislim da se priprema za nešto”

Nick Diaz se vratio treninzima i postoji šansa da se popularni borac iz Stocktona planira ponovno natjecati u MMA-u.

Tako barem tvrdi njegov prijatelj i timski kolega Gilbert Melendez koji je u intervjuu s Garethom Daviesom otkrio da se Diaz vratio u Lodi (grad pokraj Stocktona) i počeo trenirati. No "El Nino" također ima osjećaj kako se ne radi tek o rekreativnom treningu već da se Diaz sprema za nešto.

"Nick se vratio u Lodi. On je nindža. Imam osjećaj kako se priprema. Ne znam točno za što. Možda to radi samo za sebe, ali mislim da se vraća u formu i trening rutinu", izjavio je Melendez.

Diaz se nije borio od 2015. i prema izjavama koje je dao u posljednje vrijeme ne postoje naznake kako se planira ponovno boriti. U objavi na Instagramu ranije ove godine 35-godišnji UFC veteran rekao je kako "nikoga ne želi ozljeđivati" te da sam "samo želi partijati." No, iako je u neslužbenoj mirovini Diaz je ipak potvrdio da bi vratio borbama za pravu novčanu ponudu.

Njegov mlađi brat Nathan Diaz koji je posljednjih godina stekao ogromnu popularnost svojim borbama protiv Conora McGregora, u kolovozu se vraća u akciju nakon trogodišnje pauze protiv Anthinyja Pettisa na UFC 241 priredbi. Radi li UFC iza kulisa potajno i na povratku Nicka Diaza tek treba vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 11:34