Ostalo

Nokautirao Ishiija pa prozvao Fedora i Rampagea, a za sve potencijalne suparnike ima isti uvjet

 Instagram
Amerikanac Jake Heun (15-9) razočarao je posljednjeg dana 2019. godine sve navijače Satoshija Ishiija. Heun je na velikoj Rizin 20 priredbi u prvoj rundi za 72 sekunde nokautirao simpatičnog Japanca s hrvatskom putovnicom i nakon te pobjede otkrio svoje daljnje planove.

32-godišnjak iz američkog Palmera upisao je protiv Ishiija treću pobjedu u nizu te najavio velike stvari u 2020., među njima i pohod na pojas.

"Nokautirati olimpijskog pobjednika u prvoj rundi... Dan nije mogao završiti bolje. Uzbuđen sam i želim napraviti iskorak u 2020.", poručio je Heun pa se ukratko osvrnuo na meč sa Satoshijem.

"Dogodilo se ono što sam planirao. Uvježbavali smo tu kombinaciju prije borbe. On je pokušao razmjenjivati udarce, a to mu baš i nije upalilo", dodao je američki borac koji je meč s Ishiijem odradio u 'catchweightu' do 105 kilograma.

S obzirom na suradnju Rizina i Bellatora, za Heuna bi nekoliko zanimljivih opcija moglo biti i u američkoj promociji. Kada se od njega zatražilo da izdvoji barem jednu, 'The Honey Bear' je samouvjereno poručio:

"Pošaljite mi najbolje što imate", ispalio je Heun, ali pod jednim uvjetom. Naime, Jakeu se očito svidjelo nastupati po borilištima na kojima ne vrijede unificirana pravila pa samim time trenutno traži mečeve isključivo na japanskom tlu.

"Želim meč u Japanu, jer mi se sviđaju ova pravila. Postalo mi je vrlo jasno da nisam stvoren za unificirana MMA pravila. Pošaljite koga želite. Ako Fedor želi još jedan meč ovdje, idemo to organizirati. Rampage? Možeš početi sa skidanjem kilograma, dovuci svoju debelu guzicu do 105 kilograma pa ćemo se boriti, a onda možeš nastaviti dalje svoj put prema poluteškoj. Dovedite mi bilo koga, ali meč mora biti u Japanu, po ovim pravilima", zaključio je Heun u jednom videu koji je osvanuo na MMA Fighting portalu.

Linker
25. travanj 2024 01:55