Ostalo

Novi dokazi i svjedok u suzama: Steže se obruč oko glavnog osumnjičenog za nestanak Harrisove pokćerke!

 Screenshot (YouTube, CBS 42)
Ibraheem Yazeed pojavio se u srijedu na saslušanju u Alabami i tamo saznao da mora ostati u zatvoru. Sud je glavnom osumnjičenom u mučnoj priči o nestanku Aniah Blanchard, pokćerke UFC-ovog teškaša Walta Harrisa, uskratio pravo na jamčevinu te naredio DNK testiranje.

Yazeed je uhićen zbog sumnje da je počinio otmicu, a za policiju su ga identificirali svjedoci koji tvrde da su vidjeli kako na silu odvlači Blanchard u njeno vozilo.

Potraga za pokćerkom UFC-ovog borca traje već četiri tjedna, a posljednji je put viđena u jednoj trgovini u Auburnu gdje su je snimile nadzorne kamere.

Kamere su uhvatile i Yazeeda što je u konačnici i dovelo policiju do naloga za njegovo uhićenje.

Na jučer održanom saslušanju je sudac Russell Bush naredio Yazeedu obavljanje DNK testiranja, a na to su ga natjerali novi dokazi, uključujući DNK tragove muške osobe i krv koju je tim forenzičara pronašao u automobilu nestale Aniah.

Jedan od svjedoka se, prema navodima američkih medija, rasplakao pred okupljenima jer si ne može oprostiti što nije ranije prijavio cijeli slučaj...

Potraga za Blanchard se nastavlja, a zbog cijele je situacije Harris nedavno otkazao i najveći meč svoje karijere u kojem se trebao obračunati s Alistairom Overeemom.

U čitavu akciju uključile su se i brojne poznate osobe, a novčanu nagradu za bilo kakvu informaciju ponudili su i Dana White, Jon Jones te Ali Abdelaziz. Njih trojica zajedno su spremna izdvojiti 105 tisuća dolara.

Linker
20. travanj 2024 08:36