Ostalo

Objavljen popis borbi za Bellatorov povratnički event: Nastupaju Pettis, Pico, bivši FFC-ov prvak...

Sergio Pettis
 Screenshot (YouTube)
Nakon pet mjeseci pauze i po prvi put od izbijanja pandemije koronavirusa na scenu se vraća Bellator

Ugledna američka borilačka promocija svoj će idući event odraditi već u noći s 24. na 25. srpnja, a mjesto radnje bit će Mohegan Sun Arena u Uncasvilleu.

U srijedu je objavljen i kompletan popis borbi za Bellator 242 koji će predvoditi nekadašnji UFC-ov talent Sergio Pettis (19-5) i Ricky Bandejas (13-3). Oba borca bantam kategorije u ovaj meč ulaze s dvije pobjede u nizu.

Pettis se, podsjetimo, s UFC-om razišao nakon što je svladao Tysona Nama, a u svom debiju za Bellator ugušio je Alfreda Khashakyana. S druge strane, Bandejas u meč ulazi nošen s dva impresivna nastupa u kojima je nokautirao Ahmeta Kayretlija i Fransa Mlamba.

U sunaslovnom meču večeri susrest će se bivši UFC-ov velteraš Jordan Mein i Jason Jackson, a u akciju se vraća i popularni Aaron Pico kojeg čeka meč s Chrisom Hatleyjem Jr-om.

Spomenimo i da u uvodnom dijelu programa nastupa Amerikanac Mark Lemminger (10-1) koji je u svom posljednjem nastupu osvojio FFC-ov pojas svladavši Bena Eglija. Dogodilo se to u rujnu prošle godine na FFC 40 priredbi. Ovog zanimljivog velteraša u Uncasvilleu čeka neporaženi Logan Storley (11-0).

"Vraćamo se i oduševljen sam što mogu najaviti naš event u Mohegan Sunu koji je uvijek bio naš odličan partner. Naporno smo radili na ovome i znam da su borci spremni za nastupe. Složili smo uzbudljiv 'card' sa sjajnim 'matchupovima' i donosimo nastupe nekoliko najboljih talenata", najavio je predsjednik Bellatora Scott Coker.

Popis borbi za Bellator 242:

Sergio Pettis vs. Ricky Bandejas

Jason Jackson vs. Jordan Mein

Tywan Claxton vs. Jay Jay Wilson

Aaron Pico vs. Chris Hatley Jr.

Uvodne borbe:

Logan Storley vs. Mark Lemminger

Raufeon Stots vs. Cass Bell

Steve Mowry vs. Rudy Schaffroth

Linker
25. travanj 2024 08:05