Ostalo

ONE najavio 50 evenata u 2020. godini i dolazak u SAD, Indiju i Koreju!

Vitor Belfort
 Screenshot (YouTube)
Azijski borilački div ONE Championship i dalje diže ljestvicu i ne staje sa svojim širenjem. Pa su tako dva mjeseca prije kraja 2019. najavili iznimno ambiciozne planove Za iduću godinu. Tvrde da će organizirati minimalno 50 evenata u 2020.

U pripćenju za medije azijska borilačka promocija najavljuje još zaposleniju sezonu, ali i još više vijesti i detalja svojih planova u skoroj budućnosti.

"Za nadolazeću godinu ONE Championship planira održati minimalno 50 eventa, uključujući one iz serija ONE Championship, ONE Hero Series, ONE Warrior Series i ONE Esports. Uskoro ćemo objaviti više detalja oko kalendara za 2020. godinu", stoji u pripćenju te se nastavlja:

"Ako sve bude išlo prema planu, nadamo se da ćemo u 2020. godini održati svoju prvu priredbu u SAD-u, Indiji i Koreji. Iako ništa još uvijek nije 100 posto potvrđeno, ozbiljni razgovori i pregovori su u tijeku. Također vezano uz uspjeh ONE Championshipa u Kini, pokrenut ćemo novu seriju evenata ONE Hero Series - Filipini. Radit će se o lokalnoj ligi na Filipinima, koja će tražiti sljedeću veliku globalnu borilačku superzvijezdu."

Podsjetimo kako je prije par mjeseci otrkiveno da azijska organizacija otvara svoje urede u New Yorku i Los Angelesu.

"Otvaramo urede u New Yorku i LA-ju. Ovo nije neki privremeni potez, neka privremena mjera. Ovo je vrlo važan dio našeg plana koji podrazumijeva ulazak u Ameriku i organizaciju evenata u Americi", izjavio je tom prigodom glavni čovjek ONE-a Chatri Sityodtong u razgovoru za "Philly Voice" te je dodao:

"Mislim da je ovo sve jedno veliko globalno tržište. Ne postoji razlika u odnosu na druga tržišta i druge proizvode. Znate, imate Toyotu koji je najveći proizvođač automobila na Istoku i imate GM, koji je sa Zapada. Imate Apple vs. Samsung. Imate Pepsi i Coca Colu, imate McDonalds i Burger King. Lista ide sve dalje..."

Dolaskom u SAD najprije fizički uredom, a zatim i samim eventima, ONE Championship ozbiljno baca rukavicu u lice svjetskom borilačkom predvodniku u ovom trenutku, moćnom UFC-u. U nastavku možete provjeriti za sada potvrđene evente u 2020. godini. Za sada popis izgleda skromno, ali prema najavama ukupno bi trebalo biti organizirano preko 50 priredaba.

Raspored ONE - 2020.

Bangkok, Thailand
Friday, 10 January

Manila, Philippines
Friday, 31 January

Jakarta, Indonesia
Friday, 7 February

Singapore
Friday, 28 February

Ho Chi Minh City, Vietnam
Friday, 20 March

Chongqing, China
Saturday, 28 March

Tokyo, Japan
Sunday, 5 April

Kuala Lumpur, Malaysia
Friday, 24 April

Macau, China
Friday, 15 May

Manila, Philippines
Friday, 29 May

Jakarta, Indonesia
Friday, 5 June

Seoul, South Korea
Friday, 19 June

Linker
18. travanj 2024 11:20