Ostalo

Otkazana kompletna EMC 6 priredba, osim Brčića bez nastupa ostali Luzar Smajić, Ćosić i Stojnić

Elite MMA Championship promocija bila je prisiljena otkazati EMC 6 priredbu planiranu za ovaj vikend

Nedugo nakon što nam je Stipe Brčić otkrio kako zbog COVID-19 oboljenja neće nastupiti u glavnoj borbi EMC 6 priredbe te je tim putem najavio vjerojatno otkazivanje cijelog programa, upravo to se dogodilo. Elite MMA Championship otkazao je priredbu koju je ovog vikenda trebao održati unutar UFD dvorane u Düsseldorfu.

"Dragi EMC fanovi. Sigurnost naših boraca, zaposlenika i službenih osoba te svih uključenih u organizaciju je naš prioritet. Unatoč svemu što smo poduzeli, prisiljeni smo odgoditi EMC 6. Zbog povećanog broja COVID-19 oboljenja u Njemačkoj te zbog mjera koje su uvedene u određenim dijelovima države, EMC 6 se neće održati ove subote. Na vrijeme ćemo vas obavijestiti o idućim aktivnostima EMC-a. Hvala nam na razumijevanju u ostanite nam sigurni i zdravi", glasi poruka EMC-a na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Dear EMC Fans, The safety of our athletes, staff, officials, and everyone involved in the events organized by us is...

Objavljuje ELITE MMA Championship u Petak, 30. listopada 2020.

Osim Brčića, koji se trebao boriti u glavnoj borbi priredbe protiv Brada Katone, bez svojih nastupa ostali su još neki borci iz regije. Jedna od njih je Sara Luzar Smajić, no i dva borca kojima će zbog nedostatka nastupa ovo još teže pasti. Veteran Denis Stojnić trebao je nastupiti po prvi put nakon 2016. godine, dok se dugo čeka i nastup mladog hrvatskog talenta Ivana Ćosića. Neporaženi 23-godišnji borac iz Zagreba trebao je nastupiti po prvi put nakon listopada 2018. godine.

Njemačka kancelarka je najavila kako bi lockdown trebao trajati minimalno do prosinca, što dovodi do pretpostavke kako se EMC 6 vjerojatno neće održati niti idućeg mjeseca.

Linker
18. travanj 2024 17:43