Paige VanZant u problemima: 'Suprug mi je donio COVID, osjećam se užasno!'

Paige VanZant otkrila je na Instagramu kako se nalazi u zdravstvenim problemima

Austin Vanderford, inače puno poznati kao suprug Paige VanZant, prisiljen je otkazati borbu koju je imao ugovorenu za Bellator 246 priredbu, koja se održava u subotu 12. rujna. Razlog toga je njegov već drugi pozitivan COVID-10 test.

 

Njegova popularna supruga je konstantno negativna, a do sada niti jedno od njih dvoje nije imalo simptome. No, sad je iste počela osjećati i Paige, koja je na društvenim mrežama otkrila kako smatra da joj je suprug donio COVID te kako se osjeća užasno. No, ona je i dalje negativna pa je odlučila potraži pomoć svojih fanova.

"Dakle... službeno smo bolesni. I trebamo vašu pomoć. Austin je počeo osjećati simptome i pozitivan je. Odmah nakon toga testirala sam se ja i moj je test bio negativan. Idućeg dana počela sam se osjećati loše i svakim danom sve lošije. Danas se osjećam apsolutno užasno! Trebam savjet. Imam li COVID ili nešto drugo? Imam temperaturu 39 i još gomilu drugih simptoma. On je bolestan cijelo vrijeme, još otkako je prije mjesec dana prvi put bio pozitivan. Jako sam zbunjena. Ostat ćemo kod kuće, no ne možemo pronaći odgovore. Trebam li se još jednom testirati", napisala je Paige na Instagramu, prije nego je podijelila link za video objavljen na njihovom YouTube kanalu.

 

U YouTube videu možemo popratiti trenutak kad je Vanderford dobio obavijest o pozitivnom testu, zbog čega mu je još jednom otkazana borba na Bellatorovoj priredbi. Nakon toga je Paige snimila svoje testiranje, na kojem je bila negativna, dok u drugom dijelu videa pratimo otkrivanje njenih simptoma. Osim spomenute visoke temperature, Paige je navela jaku glavobolju i velike bolove u cijelom tijelu, zbog kojih je morala uzeli lijekove. Austin je izgubio osjet njuha i okusa, a kod njega je također sve krenulo s glavoboljom.

Paige bi inače trebala u studenom debitirati unutar borilišta svoje nove promocije, Bare Knuckle Fighting Championshipa. Trenutno taj nastup nije ugrožen, no svakako treba uzeti u obzir kako je njen suprug pozitivan već mjesec dana. Inače, njih dvoje su početkom ljeta preselili na Floridu, gdje su počeli trenirati u American Top Teama. Upravo ta dvorana je u posljednje vrijeme imala problema te je nekoliko njihovih boraca bilo prisiljeno otkazati svoje ugovorene nastupa upravo zbog pozitivnih COVID-19 testova.

Ispod teksta možemo pogledati objavljenu video priču braćnog para Vanderford - VanZant.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!